Billie Eilish alig várja, hogy találkozzon a rajongóival a Szigeten

2023. június 12. – 17:11

Másolás

Vágólapra másolva

„Helló srácok, itt Billie, és csak annyit akartam mondani, hogy alig várom, hogy találkozzak veletek augusztusban a budapesti Sziget Fesztiválon. Ott tali ;)” – mondta Billie Eilish egy, a Sziget hivatalos Instagram-oldalán közzétett videóban, amit ide kattintva lehet megnézni.

Azt talán mondanunk sem kell, hogy az augusztus 15-én, a Sziget utolsó napján fellépő Billie Eilish az idei Sziget legnagyobb neve, ami abból is jól érzékelhető, hogy a tavaly decemberi bejelentésekor kiderült, hogy csak azért tolták el egy nappal a fesztivált, hogy el tudják őt hívni. Ráadásul ennek még a közelben lakók is örülhetnek, akik évről évre a zajszint miatt háborognak, egy kutatás szerint ugyanis a BTS mellett Billie Eilish zenéjére a legjobb aludni.

Hogy a koncert milyen lesz, azt egyelőre nyilván nem tudni, de a korábbi koncertjei alapján az biztos, hogy akár rekkenő hőség lesz, akár vihar, az énekesnő tutira a lehető legjobbat fogja majd nyújtani a közönségnek. A fesztiválozókat tavaly nyomasztó, fojtogató porra még nem kellett érdemben reagálnia eddig, de a tervek szerint ezt idén szeretnék majd visszaszorítani a szervezők.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!