Billie Eilish és az Imagine Dragons is fellép a Szigeten jövőre

2022. december 1. – 10:25

Másolás

Vágólapra másolva

Megjelent a jövő évi Sziget első fellépőinek listája, az első line-up szerint 2023-ban ott lesz a fesztiválon Billie Eilish, az Oscar-, Golden Globe-, és sokszoros Grammy-díjas énekesnő fellépéséért egy nappal eltolták a Szigetet a szervezők.

„Amikor felmerült a lehetősége, hogy Billie Eilish-t meg tudjuk hívni a jövő évi fesztiválra, olyan döntést kellett hoznunk, amit nagyon ritkán teszünk meg: egy nappal eltoltuk a Szigetet és most örömmel mondhatjuk, hogy az utóbbi évek talán legnagyobb sztárja a Sziget Nagyszínpadán lép fel 2023-ban” – mondta Kádár Tamás főszervező.

Billie Eilish mellett fellép még többek között az Imagine Dragons, pótolja tavaly elmaradt koncertjét Sam Fender, és jön a magyar fesztiválok szinte állandó szereplője, David Guetta is.

A Szigetet is érinti a One Direction feloszlása után szólókarrierbe kezdett Niall Horan első fesztiválturnéja, ő is ott lesz a fesztiválon, érkezik a Major Lazert alapító Diplo, és a német elektronikus zene kiemelkedő alakja, Sven Väth.

Jön a hiphop-R&B műfaj kanadai szupersztárja, Uncle Waffles is, és szerepel a line-upban többek között YUNGBLUD, az M83, a Moderat, Mimi Webb, és a Nothing But Thieves.

A fesztivál 2023. augusztus 10-én kezdődik és 15-ig tart majd, a Sziget hivatalos oldalán már a jegyértékesítés is megkezdődött, a hatnapos teljes fesztiválbérlet 130 ezer forintba kerül.

(hvg.hu)

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!