Henry Cavill utoljára ölti magára a Vaják szerepét

2023. április 25. – 16:35

Másolás

Vágólapra másolva

Meglehetősen egy furcsa jelenség a Netflixen a Vaják. A lengyel fantasy regényből készült videójáték népszerűségét meglovagoló Netflix-adaptáció első két szezonja elég sok sebből vérzett (hát még a rettenetes előzménysorozat), de abban szinte mindenki egyetértett, hogy Henry Cavill tökéletes a címszerepre. Megérkezett a sorozat harmadik évadának az előzetese, amelyben Cavill utoljára látható Ríviai Geralt szerepében.

Még tavaly derült ki, hogy hiába óriási rajongója a franchise-nak, Cavill otthagyja a harmadik évad után a sorozatot, hogy ismét Superman lehessen. Aztán kiderült, hogy az egész DC-univerzumot átalakítják, Cavill pedig a két szék között a pad alá esve a Vaják után bukta Supermant is, hogy majd a Warhammer 40K-val vigasztalódjon. Helyét a negyedik évadtól Liam Hemsworth veszi át.

A harmadik évadot a Stranger Thingshez hasonlóan két részletben mutatja be a Netflix: az első öt rész június 29-én, a maradék három pedig július 27-én jelenik meg. A most megjelent teaserből kevés dolog derül ki, de annyit lehet tudni, hogy Geralt és Yennefer Aretuza várába viszik Cirit, hogy megvizsgálják a hatalmas erejét és különleges képességeit, de ott egy politikai harcba és varázslók közti csatározásokba keverednek.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!