Britney Spears megerősítette, hogy mindent feltáró könyvet ír az életéről

2022. április 5. – 10:57

Másolás

Vágólapra másolva

Most először erősítette meg az Instagramon Britney Spears amerikai énekesnő, hogy mindent feltáró életrajzi könyvet ír, írja a BBC. Még februárban a Page Six írt először arról, hogy az énekesnő 15 millió dolláros (4,7 milliárd forint) üzletről állapodott meg a Simon and Schuster könyvkiadóval, a lap azt is írta, hogy a könyv az énekesnő szakmai és magánéletéről is szólni fog. Britney Spears azt írta rajongóinak, hogy a könyvben írni fog az életének azokról a fájdalmas élményeiről, amikről eddig nem beszélt a nyilvánosság előtt.

Britney Spears 2017-ben egy díjátadó gálán Fotó: Image Group LA / Disney Channel / Getty Images
Britney Spears 2017-ben egy díjátadó gálán Fotó: Image Group LA / Disney Channel / Getty Images

A negyvenéves Spears novemberben „szabadult” apja 13 évig tartó gondnoksága alól, miután egy Los Angeles-i bíróság megszüntette Jamie Spears 2008 óta érvényben lévő felügyeleti jogát lánya pénzügyei felett. Az énekesnő így teljes mértékben maga dönthet sorsa felett, beleértve mintegy 60 millió dollárnyira (kb. 18,8 milliárd forint) becsült vagyonát is.

Britney korábban az egyik bírósági meghallgatáson bántalmazó, önkényes viszonyként írta le gondnokságát, ami traumatizálta őt, és azt is állította, hogy begyógyszerezték, szándéka ellenére kellett fellépnie, és úgy kellett fogamzásgátló spirált viselnie, hogy közben gyereket akart. Jamie Spears tagadta ezeket a vádakat, de augusztusban bejelentette, hogy hajlandó lemondani a gondnokságról, majd kérvényezte is annak megszüntetését.

A Deadline forrásai szerint a könyvről kötött megállapodás nem függ össze azzal, hogy Britney Spears húga, a 30 éves Jamie Lynn múlt hónapban könyvet adott ki Things I Should Have Said (Dolgok, melyeket ki kellett volna mondanom) címmel. Egy azóta törölt Instagram-bejegyzésben Spears mérgesen kelt ki a leírtak miatt. Ezek után a popsztár ügyvédje felszólító levelet írt Jamie Lynn-nek, melyben az állt, hogy noha Britney nem olvasta és nem is áll szándékában elolvasni a könyvét, ő és sok millió rajongója döbbenettel látta, „hogy használja ki ön őt anyagi haszonszerzésért”. Britney Spears kálváriájáról szóló cikkeinket itt olvashatja.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!