Britney Spears életrajzi könyvet ír, 4,7 milliárd forintot érő szerződést írt alá egy kiadóval

2022. február 22. – 13:09

Másolás

Vágólapra másolva

Britney Spears 15 millió dolláros (4,7 milliárd forint) üzletről állapodott meg a Simon and Schuster könyvkiadóval. A megállapodást az elmúlt hónapokban kötötték – írja a Deadline.com a résztvevőkhöz közeli források alapján. A 15 millió dolláros összegről a Page Six írt először, a lap szerint a könyv az énekesnő szakmai és magánéletéről is szólni fog.

A negyvenéves Spears novemberben „szabadult” apja 13 évig tartó gondnoksága alól, miután egy Los Angeles-i bíróság megszüntette Jamie Spears 2008 óta érvényben lévő felügyeleti jogát lánya pénzügyei felett. Az énekesnő így teljes mértékben maga dönthet sorsa felett, beleértve mintegy 60 millió dollárnyira (kb. 18,8 milliárd forint) becsült vagyonát is.

Britney korábban az egyik bírósági meghallgatáson bántalmazó, önkényes viszonyként írta le gondnokságát, ami traumatizálta őt, és azt is állította, hogy begyógyszerezték, szándéka ellenére kellett fellépnie, és úgy kellett fogamzásgátló spirált viselnie, hogy közben gyereket akart. Jamie Spears tagadta ezeket a vádakat, de augusztusban bejelentette, hogy hajlandó lemondani a gondnokságról, majd kérvényezte is annak megszüntetését.

A Deadline forrásai szerint a könyvről kötött megállapodás nem függ össze azzal, hogy Britney Spears húga, a 30 éves Jamie Lynn múlt hónapban könyvet adott ki Things I Should Have Said (Dolgok, melyeket ki kellett volna mondanom) címmel. Egy azóta törölt Instagram-bejegyzésben Spears mérgesen kelt ki a leírtak miatt. Ezek után a popsztár ügyvédje felszólító levelet írt Jamie Lynn-nek, melyben az állt, hogy noha Britney nem olvasta és nem is áll szándékában elolvasni a könyvét, ő és sok millió rajongója döbbenettel látta, „hogy használja ki ön őt anyagi haszonszerzésért”. Britney Spears kálváriájáról szóló cikkeinket itt olvashatja.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!