Várkonyi Andrea beül a TV2 igazgatóságába

2021. november 10. – 13:43

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Személyi változás történt a TV2 Média Csoport Zrt. igazgatóságában: dr. Czira Szabolcs távozott a testületből, a helyét november másodikától dr. Várkonyi Andrea vette át – írta közleményében a TV2 Média Csoport.

„Az orvos, közgazdász és pszichológus diplomával is rendelkező dr. Várkonyi Andrea három évtizedes televíziós szakmai múlttal rendelkezik – karrierje jelentős részét a TV2 kötelékében töltötte. Érkezésével a TV2 igazgatósága egy a csoportot évtizedek óta jól ismerő televíziós szakemberrel bővül. Igazgatósági tagként szakmai múltjára, szaktudására építve dolgozik majd a TV2 Média Csoport Zrt. további sikereiért” – olvasható a közleményben.

Várkonyi Andrea szeptemberben ment feleségül az ország leggazdagabb emberéhez, Mészáros Lőrinchez, erről nemrég egy terjedelmes interjúban mesélt, többek között arra is kitérve, hogy „nagyon jó érzés, hogy egymásra találtak”.

Ahogy arról már korábban is írtunk, Várkonyi Andrea igazán lendületben van idén ősszel, hiszen nemcsak az esküvője volt parádés, de hamarosan megjelenik új könyve is, amelyben arról szeretne mindenkit meggyőzni, hogy „lehet magad jól érezni, szabad magad előre sorolni!”.

Korábban írtunk arról, hogy Várkonyi Andrea új kommunikációs cége Mészáros Lőrinc ingatlanjába költözött: Várkonyi Whitedog Media Kft.-jének székhelye épp arra az Andrássy út 105. szám alá került Érdről, ami Mészáros Lőrinc felcsúti milliárdoshoz és a TV2-tulajdonos Vida Józsefhez köthető.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!