Az Öngyilkos osztag 2 új trailere egy fokkal családbarátabb lett

2021. április 1. – 23:06

Másolás

Vágólapra másolva

Nemrég megjelent az első előzetes az Öngyilkos osztag folytatásához, ami egy kifejezetten véres, erőszakos, felnőtteknek szánt trailer volt. Most megjelent egy újabb, ami egy fokkal családbarátabb, van benne egy csomó új jelenet, és továbbra is totál őrültségnek tűnik.

A 2018-as Öngyilkos osztag óriási kasszasiker lett annak ellenére, hogy sem a kritikusok, sem a rajongók nem voltak igazán elégedettek a végeredménnyel. Ez a film is a DC/Warner szuperhősfilmjeinek univerzumába tartozik, csak itt alapvetően szupergonoszok és antihősök vannak a főszerepben, akik a saját börtönbüntetésük enyhítése érdekében csatlakoznak egy kifejezetten életveszélyes és kiemelten titkos csapathoz, hogy különböző küldetéseket vigyenek végbe az amerikai kormánynak.

A filmet James Gunn rendezi, akit leginkább A galaxis őrzői miatt lehet ismerni, azonban pár éve előkerült pár régi Twitter-bejegyzése, tele ízléstelen viccekkel, és akkora balhé lett az ügyből, hogy a Disney kirúgta. A Warner pedig kapott az alkalmon, és Joss Whedon után egy másik ismert Marvel-rendezőt is átcsábított magázo. Whedon munkájának aztán meg is lett a nem túl jó eredménye, de az eddigi két trailer alapján úgy tűnik, hogy Gunnak sikerült áthoznia a sajátos humorát és stílusát, mert az Öngyilkos osztag 2 hangulata baromira emlékeztet A galaxis őrzőire, vagy egy korábbi filmjére, az egyébként zseniális Superre.

A második Öngyilkos osztag ugyanazt a formulát követi, mint az első, de annyi a különbség, hogy látszólag kétszer annyi képregénykaraktert sikerült belerakni a filmbe, kezdve egy cápaembertől a pankrátor John Cenán át pár egészen értelmezhetetlen figuráig. Cserébe bombasztikus szereposztással készült a film, Harley Quinn szerepében ismét Margot Robbie-t láthatjuk meg, de szerepel még Idris Elba, John Cena, Joel Kinnaman, Peter Capaldi, Viola Davis, Jai Courtney, Alice Braga, Pete Davidson, David Dastmalchian, Micheal Rooker, Daniela Melchior, illetve Sylvester Stallone adja majd a hangját a beszélő cápának.

A film augusztus 6-án jelenik meg a mozikban és HBO Maxon Amerikában, az viszont nem tiszta, hogy ez Magyarországon hogy lesz. Nálunk ugyanis még csak az HBO Go érhető el, és a Wonder Woman 1984 is csak hónapokkal az amerikai bemutató után vált legálisan elérhető itthon.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!