December 26-án kerül a magyar mozikba a Wonder Woman 1984

2020. november 19. – 11:31

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Kattintson ide a legfrissebb hírekért!

Hosszas spekulációkat követően a Warner Bros. filmstúdió bejelentette, hogy december 25-én bemutatja a Wonder Woman 1984-et az HBO Max streamingszolgáltatónál és az amerikai mozikban is. Sok olyan országban, ahol nem elérhető az HBO Max, a film premierjét egy héttel korábban, december 16-án tartják mozikban – írja a Variety.comra hivatkozva az MTI. Magyarországon december 26-tól kerül mozikba a film.

A Wonder Woman 1984-et 2020 egyik legnagyobb produkciójaként tartják számon, a jegyeladásokból remélt bevételt több mint egymilliárd dollárra becsülték. A 200 millió dolláros (60 milliárd forintos) költségű akciófilmet eredetileg nyáron mutatták volna be, a koronavírus-járvány miatt azonban újra és újra elhalasztották a premiert.

A Wonder Woman 1984 amerikai szuperhősfilm a 2017-es Wonder Woman folytatása lesz, valamint sorban a 9. film a DC-moziuniverzumban. Wonder Woman karaktere 4. alkalommal lesz látható a moziuniverzumon belül a Batman Superman ellen – Az igazság hajnala, a Wonder Woman és Az Igazság Ligája után. A film rendezője az első részhez hasonlóan Patty Jenkins, forgatókönyvírói Jenkins, Geoff Johns és David Callaham. A főszereplőt Gal Gadot alakítja, a további fontosabb szerepekben Chris Pine, Kristen Wiig, Pedro Pascal, Connie Nielsen és Robin Wright lesznek láthatóak.

A Wonder Woman 1984 idei premierje azért is meglepő, mert számos film bemutatóját, így a Fekete özvegyet, a Halálos iramban 9-et, a Nincs idő meghalni című James Bond filmet, a Halál a Nílusont és a Free Guy-t már 2021-re halasztották. De csúszik az új Jurassic Park és az év legjobban várt sci-fije, a Dűne premierje is.

Az Egyesült Államok legnagyobb mozis piacai, New York és Los Angeles március óta zárva vannak. A Vaiety.com korábbi adatai szerint az amerikai moziknak nagyjából az 50 százaléka van jelenleg nyitva. Magyarországon szintén zárva vannak a mozik december 11-ig.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!