Egy évvel csúszik az új Jurassic Park premierje is

2020. október 7. – 10:48

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Egy évvel elhalasztja a Jurassic Park: Világuralom című film bemutatóját a Universal Pictures, így 2022. június 10-én kerül az amerikai mozikba, írja az MTI. A napokban már sok nagyon régóta várt film csúszását jelentették be, erre a sorsra jutott az új James Bond film, a Nincs idő meghalni, a Fekete Özvegy és a Wonder Woman 1984 is, majd pedig az idei év legjobban várt sci-fije, a Dűne is.

Kattintson ide a legfrissebb hírekért!

Az új Jurassic Park halasztását Colin Trevorrow, a sci-fi rendezője jelentette be a Twitteren. Mint írta,

„az elmúlt három hónapban különleges csapattal dolgoztam együtt egy olyan filmen, melyet alig várunk, hogy megoszthassunk a világgal. Még akkor is, ha még egy kicsit tovább kell várni, megéri. Addig is maradjatok egészségesek és vigyázzatok egymásra”.

Trevorrow a Twitteren közzétette a film legelső plakátját is:

Forrás: Colin Trevorrow/Twitter
Forrás: Colin Trevorrow/Twitter

A Jurassic Park: Világuralom forgatását márciusban leállították a koronavírus-járvány miatt, majd ez volt az első nagy film, melynek folytatták a munkálatait. A stúdió mindent megtett azért, hogy vírusmentes maradhasson a forgatás: folyamatos teszteléseket és hőmérsékletméréseket végeztek, a stábot izolálták egy hotelben a munka idejére. Az intézkedések költsége eléri az ötmillió dollárt (másfél milliárd forint) is az egyik bennfentes szerint. A film még nem készült el teljesen, de egyes források szerint nagyjából három héten belül befejeződnek a munkák.

A Jurassic Park: Világuralom a 27 éves franchise hatodik filmje, a főszerepekben ismét Chris Pratt és Bryce Dallas Howard lesz látható. Csatlakozott hozzájuk Laura Dern, Sam Neill és Jeff Goldblum is. Colin Trevorrow a Twitteren bemutatta a film első plakátját is:

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!