Nem hitték el a lombkoronasétányos polgármesternek, hogy medvét láttak Nyírmártonfalván, de nem adja fel

2024. szeptember 26. – 21:33

Másolás

Vágólapra másolva

A 60 milliós, erdő nélküli lombkoronasétánnyal elhíresült nyírmártonfalvai polgármester, Filemon Mihány csütörtökön arról posztolt, hogy a napokban többen is medvét láttak a település környékén. Önmagában már ennek is hírértéke lenne, de van még egy csavar a történetben. Ugyanis hiába jelezték azonnal a medveészlelést a Hortobágyi Nemzeti Park igazgatósága és a Nyírerdő Zrt. felé, ők nem hittek nekik.

A leköszönő polgármester nem adta fel, bejegyzésében azt írja, hogy holnap újból bejelentést tesz. „Az első konkrét észlelést követően azonnal értesítettük a Hortobágyi Nemzeti Park igazgatóságát és a Nyírerdő Zrt.-t, aki ezen a területen a vadászatra jogosult. A bejelentéseinket a hatóságok nem vették komolyan, elmondásuk szerint ezen a területen még soha sem láttak medvét.
A ma esti konkrét észlelést követően a holnapi napon újabb bejelentést teszünk a hatóságok felé!” – írta Filemon. A medveészleléssel kapcsolatban mi is kerestük a nemzeti parkot és az erdészetet.

A teljes poszt itt olvasható:

Filemon Mihály a botrány ellenére elindult a június 9-i önkormányzati választáson, de már nem fideszes színekben, hanem függetlenként. Így is kikapott egy másik független jelölttől.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!