Hatalmas szobrot készíttetett feleségéről Mark Zuckerberg

2024. augusztus 14. – 19:28

Hatalmas szobrot készíttetett feleségéről Mark Zuckerberg
A Mark Zuckerberg feleségéről készült szobor, előtérben Priscilla Chan, a modell – Fotó: Mark Zuckerberg Instagram-oldala

Másolás

Vágólapra másolva

Több mint két méter magas szobrot készíttetett feleségéről, Priscilla Chanről Mark Zuckerberg, a Facebook-alapítója, aki erről az Instagramon osztott meg fotót, írja a Guardian. A szobor Daniel Arsham munkája, aki korábban a Diornak és a Tiffanynak is dolgozott, a techmilliárdos pedig azzal kommentálta a képet, hogy szeretné feleleveníteni azt a római kori hagyományt, amely szerint a tehetősebb férfiak szobrot emeltettek feleségük tiszteletére.

Arról egyelőre nem tudni, hogy Channek mennyire tetszett a zöld színű, ezüst palástot viselő nőalak, de a kertben álló szoborról készült kép előterében, fürdőköpenyben látható ő is, amint egy kék bögréből iszik.

Zuckerberg követőinek egy része rajongását fejezte ki a szoborral kapcsolatban, mások viszont a legkiválóbb wife guynak minősítették a Facebook-alapítót. Ezt a kifejezést jellemzően azokra a férfiakra használnak, akik a közösségi médiában feleségükről megosztott tartalommal szereznek ismertséget vagy az eleve ismert feleségükre vetülő rivaldafényt használják ki.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!