Magyar Nemzet: Reinfrank néni barátnője, Klárika csalódott Magyar Péterben, vége a Tisza Pártnak

2024. július 14. – 09:27

Magyar Nemzet: Reinfrank néni barátnője, Klárika csalódott Magyar Péterben, vége a Tisza Pártnak
Fotó: Orbán Viktor / Facebook

Másolás

Vágólapra másolva

„Ennyi volt, Magyar Péternek vége, közeli barátja okozhatja a vesztét” címmel jelent meg egy publicisztika a Magyar Nemzetben vasárnap reggel. Hírügyeletesként természetesen rögtön kattintottam, hogy megtudjam: milyen ügyet szedtek elő a Tisza Párt vezetőjéről. Arra nem számítottam, hogy komplett politikai elemzést kapok.

Az történt, hogy lap publicistája, Felhévizy Félix elment szabadságra, és egy balatoni parkolóban megállította Reinfrank néni.

„Képzelje, Félix, ennyi volt, Magyar Péternek vége”

– jelentette ki a Török Gáborrá avanzsált néni, majd azt is kifejtette, hogy mire alapozza a megállapítását. Most figyeljenek!

Reinfrank néni barátnője a piacról Klárika. Klárika a Tisza Pártra szavazott a június 9-i választáson, de nagyon csalódott, miután elolvasta Nagy Ervin interjúját a 444-en. A Magyar Péter táskahordozójának nevezett színművész ugyanis arról beszélt, hogy szívesen vállalná a kulturális minisztérium vezetését. „Kiderült a művész úr szavaiból, hogy bizony itt már pozíciók osztogatása megy a háttérben. Erre szokták pestiesen mondani, hogy nagy lett az arc. De ez a politikai életben nagyon rossz ajánlólevél. Ez vissza fog ütni, szerkesztő úr” – elemezte a politikai helyzetet Reinfrank néni.

Klárika a piacról azt ígéri, nem szavaz többet Magyar Péterre, így már szinte kijelenthető, hogy vége az EP-választáson 30 százalékos eredményt elért Tisza Pártnak. „Így múlik el a világ dicsősége, sic transit gloria mundi” – vonta le a következtetést a Magyar Nemzet publicistája, akiről az is kiderült a cikkben, hogy nehezen bírja a hőséget, és fáradtabb a szabija után, mint előtte volt.

A Felhévizy Félix egyébként csak írói álnév. A kormánypárti publicista írásainak visszatérő eleme, hogy fiktív nénikkel és bácsikkal találkozik, akik bölcs dolgokat mondanak neki.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!