„Én Orbán Viktorra szavazok” Marsi Anikó néha megengedi magának azt a nagyképűséget, hogy belecsempészi a meglátásait egy-egy szövegébe

2024. július 13. – 09:52

Másolás

Vágólapra másolva

Marsi Anikó nagyon szeret híradós és a Tények műsorvezetője lenni, „ez egy rendkívül kötött pálya. Fontos, felelősségteljes munka, nagyon oda kell figyelni és koncentrálni”, mondta a Blikknek.

Amit még szintén nagyon szeret, az a Tények Plusz, mert ott nem csak műsorvezető, hanem riportokat is csinál. „Ott meg szoktam engedni magamnak azt a nagyképűséget, hogy olykor-olykor belecsempészem a meglátásaimat vagy a tapasztalataimat egy-egy anyagba, vagy felvezető szövegbe. Ez a bátorság pedig azért van bennem, mert közel harminc éve kopogtatok be minden este a nézőkhöz”, magyarázta Marsi. Példákat ezekre a saját meglátásokra nem hozott, nem emlegette fel, hogy 2022-ben és 2018-ban is a csatorna arcaival arról beszéltek a TV2 nézőinek, hogy ők Orbán Viktorra szavaznak az országgyűlési választáson.

Amit még megtudhattunk Marsi Anikóról, hogy

  • szerinte sokkal előnyösebb lenne, ha deréktól lefelé mutogatnák őt a képernyőn, mert „a lábaim csinosabbak, formásabbak és izmosabbak, mint amilyen deréktól fölfelé vagyok”;
  • a Tények másik műsorvezetőjét, az Orbán Viktorral rendre alákérdezős beszélgetéseket készítő Gönczi Gábort „Gépikének”, „Gépikólának” hívja úgy 25 éve, így is van elmentve a telefonjában.
Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!