Magyar Péter kibérelte a felcsúti kisvasutat

2024. május 21. – 21:30

Másolás

Vágólapra másolva

Az már Magyar Péter eddigi rövid politikai pályafutása alatt is gyorsan világossá vált, hogy szereti az ellenfelei bajszát huzigálni, elég csak a Deutsch Tamással vívott cicaharcára gondolni. Már önmagában azzal is Orbán Viktor provokálása lehetett a célja, hogy péntekre a miniszterelnök falujába, Felcsútra hirdetett rendezvényt, de erre még egy lapáttal rátett azzal, hogy az eseményre kibérelte az országos hírnévre szert tett felcsúti kisvasutat.

„Jelzem önöknek, hogy pénteken ellátogatunk Fejér megyébe, egy híres kisvasútra, Felcsútra elmegyünk, és részt veszünk a szocialista szellem vasútján, egy utazáson. Mindenkit várunk szeretettel, kibéreltük az egész szerelvényt, valószínűleg az éves kihasználtság a duplájára fog emelkedni. Reméljük, nem mondják le hirtelen, hogy most elárultam, hogy mi foglaltuk le, és nem kezdik el rögtön karbantartani. Mindenesetre érdekes utazás lesz, hát valahol fejlesztették a vasutat” – mondta Magyar a keddi kiskunfélegyházi rendezvényén, az alábbi videón 32:00-tól:

Az uniós támogatásból épített kisvasút 2016 óta közlekedik a felcsúti stadion és az alcsútdobozi arborétum között, és 2020-ig több mint 23 millió forint mínuszt termelt. A hivatalos nevén Váli-völgyi kisvasutat a Felcsúti Utánpótlás Nevelésért Alapítvány (FUNA) üzemelteti.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!