Természetfeletti lájkrobbanás Tuzson Bence Instáján

2024. április 29. – 19:21

Másolás

Vágólapra másolva

Óriási lájkbombát dobott le Tuzson Bence az Instagramon, okulásul azoknak a politikusoknak, akik egész stábot tartanak fenn arra, hogy ápolják közösségi oldalaikat. Az igazságügyi miniszter elődjének is volt többfős csapata, erre most kiderül, hogy az egészre semmi szükség, ha az ember tudja, mivel foghatja meg igazán a rajongóit választókat:

Folynak az egyeztetések az EU-s elnökségről? – hát, ez 18 kedvelést hozott Tuzsonnak.

Szent György-nap, a rendőrség napja? – 27 lájk, alakul.

Egy videó arról, hogy Európa bajban van, és beszél róla maga Tuzson? – 318 lájk, langyosodik, de nem az igazi, meg aztán a háromhoz összesen sikerült elérni egy darab hozzászólást.

De akkor mivel lehet igazán nagyot robbantani, mi az, amire az internet népe felkapja a fejét, amire mindenki emlékezni fog, hogy hol volt akkor, amikor kijött az a bizonyos poszt? Hogyan lehetne felkerülni a Lájkbajnokságra, ahová eddig nem nagyon sikerült?

Megvan!

„Indulás haza!”

49567 lájk! Negyvenkilencezer-ötszázhatvanhét! Ránézésre az eddigi 881 bejegyzés összesen nem hozott ennyit, még Szoboszlai Dominik kiposztolása is csak 47 lájkot termelt, amikor a magyar válogatott 1-0-ra verte a törököket.

Erre tessék, épp akkor kap 47 ezer kedvelést, amikor elindul haza Törökországból!

De miért érezte úgy jayman3540366, vagy ma.rtajuncadella, vagy maga nithya_2664 sok tízezer ahmadyuzarziffel, musa.acibuca3-mal együtt, hogy kedvelni kell a magyar igazságügyi miniszter hazaindulását?

Jó hastagelés, virális tartalom? Hashtag nincs, és a mozgólépcsős content mérsékelten izgalmas. Mégis sikerült! Mások meg biztos ezzel próbálkoznának, most van rá 77 százalék kedvezmény is.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!