Magyar Péter elárverezi a két hét alatt legendássá vált női (?) napszemüvegét

2024. április 21. – 10:57

Másolás

Vágólapra másolva

Jelentkezzen, akinek szerepelt a 2024-es, magyar közéleti bingókártyáján az, hogy a hazai politikai élet legnagyobb port kavaró objektuma április közepén, az önkormányzati és EP-választás kampányának indulásakor Magyar Péter napszemüvege lesz! Márpedig az lett, miután Menczer Tamás sportriporterből lett államtitkárból lett fideszes kommunikációs igazgató két héttel ezelőtt ledobta az atomot, és azóta se hagyja ki szinte egyetlen nyilvános megszólalásában sem, hogy újra és újra megerősítse: a dollárbaloldali, háborúpárti, stb, stb, Magyar Péter női napszemüveget hord.

Na, ezt a szemüveget, ami máris a 21. századi magyar történelem egy ikonikus darabkájává vált, Magyar Péter most árverésre bocsátja, és azt is bejelentette, hogy jótékony célra ajánlja fel a bevételt. Az aukció, némileg unortodox módon, a Facebookon zajlik, kommentben lehet licitálni, és már az első fél órában elhangzottak több százezres, sőt, milliós ajánlatok is rá (persze nem tudni, mennyire komolyak ezek).

Egyébként, ha minden igaz, a szemüveg egy Ray Ban Jack típus, ami uniszex, és egy gyors online keresés alapján 40 ezer forint körüli áron kapható magyar webshopokban.

A kormánypropaganda vitorlájából persze nem lehet ennyire egyszerűen kifogni a szelet, az Origó és a Magyar Nemzet kórusa most éppen azzal folytatja a genderalapú offenzívát, hogy Magyar Péternek a biciklije is női (sőt: „a biciklit sportos nőknek és pici embereknek ajánlja a gyártó.”), ráadásul 2 millió forintba kerül. És ezt még csak elárverezni se tudja, mert saját bevallása szerint csak bérelte. Sakk-matt!

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!