A Fidesz kommunikációs igazgatója azzal támadja Magyar Pétert, hogy női a napszemüvege

2024. április 8. – 15:23

Másolás

Vágólapra másolva

Vannak olyan kommunikációs mesterfogások, amiket felesleges magyarázni, elemezni, azok csak úgy jönnek, mint valami természeti csapás, egy nukleáris cápatornádó, és működnek, elementáris erővel, de mégsem erőltetetten, beégnek az ember agyába, ott maradnak a tudatalattijában. Mint amikor Steve Jobs az Apple bemutatói végén, látszólag szórakozottan azt mondta, „Ó, még egy dolog”, vagy amikor Joey a Jóbarátokban bedobta hogy „Na, mi a helyzet?”, esetleg amikor Bill Clinton egy egész elnökválasztást lazán eldöntött azzal, hogy „It's the economy, stupid”.

Kétség nem fér hozzá, hogy ebbe a sorba illeszkedik a Fidesz újsütetű kommunikációs igazgatója, Menczer Tamás mutatványa, amivel fél kézzel ásta el ezer méter mélyre Magyar Pétert, majd dobta rá az atombombát.

„Ja, egy apróság: a napszemüvege női.”

Aztán ezt még le is screenshotolta, és külön ki is posztolta Facebookra, ami a virtuális kivégzésnek már tényleg az a szintje, ahol az ember nem is akar odanézni, de mégis muszáj, mint amikor a Trónok harcában a Hegy széttrancsírozza Pedro Pascalt. Nincs az a játszótéri beef, amiben egy ilyen után képes még felállni a földről a verbálisan megsemmisített óvodás. Itt már csak azt lehet tenni, amit a Gyalog Galoppban a mocsári király harmadik vára: leég, összedől, és azután süllyed el.

És még csak most kezdődik a választási kampány.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!