Menczer Tamás megtalálta Magyar Péter leggyengébb pontját, és kegyetlenül le is csapott rá

2024. április 18. – 17:44

Másolás

Vágólapra másolva

Megsemmisítő kommunikációs csapást mért Menczer Tamás, a Fidesz kommunikációs igazgatója Magyar Péterre, aki egy nemrégi nyilatkozatában bohócnak nevezte őt. Menczer – aki Varga Judit és Novák Katalin kiesése óta a Fidesz egyik legfontosabb arca a Facebookon – magára vette a bohócozást, és egy videóban alaposan helyretette Magyart.

Menczer a videóban felsorolja, mi szerinte Magyar Péter:

  • háborúpárti, baloldali;
  • nadrágszíjas;
  • női napszemüvegben nyilatkozó.

Ez utóbbiról Menczer nem tud leszállni, egyszer már április elején is elkezdte azzal támadni Magyart, hogy szerinte női napszemüveget hord.

Menczer ezután két észrevételt tesz Magyarral kapcsolatban. Az egyik, hogy szerinte Magyar Péter keze reszketett a tegnapi tüntetésen. Ezután be van vágva egy részlet, amin Magyar Péter beszéd közben a kezében fog egy papírt, ami remeg.

Menczer szerint viszont ennél is fontosabb, hogy mik azok a témák, amelyekről szerinte Magyar Péternek beszélnie kellett volna, de nem beszélt. Magyar tegnap ugyanis se arról nem beszélt, hogy azonnali tűzszünetet szeretne Ukrajnában, se arról, hogy nem küldene magyar katonákat és fegyvereket a háborúba. Ami Menczer szerint azt jelenti, hogy nyilván megtenné.

Vagyis – Menczer logikájával – Magyar Péter nyilván mindent megtenne, amiről nem beszélt. Szóval ha ezentúl bárki hallja, hogy Magyar Péter NEM beszél valamiről, rögtön elkezdhet rettegni, hogy biztosan arra készül.

Menczer videóját itt lehet megnézni:

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!