Estetízórai – és falatozószünettel reagált az Átrium az Operaház büfés döntésére

2024. március 4. – 13:19

Másolás

Vágólapra másolva

Növelnék a büfé bevételét, ezért szünettel játsszák a Carmina Buranát az Operában, írtuk nemrég. A döntés, azaz a félórás szünet miatt Bogányi Tibor karmester be is jelentette a távozását. Erre reagált most egy jó adag iróniával az Átriumot üzemeltető Kultúrbrigád a Facebookon.

Bejegyzésükben azt írták, hogy „a mai naptól kezdve az Átriumban a büfé bevételeit növelendő a kitűzött kezdési időpontban egy húszperces uzsonnaszünetet tartunk. A szünet nélküli előadásokat a huszonötödik és az ötvenedik percben egy-egy félórás vacsoraszünettel szakítjuk meg. A kétfelvonásosok közben negyvenperces estetízóraiszünetet rendezünk, de a felvonások felénél is beiktatunk egy-egy falatozószünetet.”

Azzal folytatták, hogy az előadásközi szüneteknél a vécé zárva lesz, hogy ne rontsa a büfé forgalmát, így csak előadás előtt vagy után lehet majd pisilni, a ruhatár használatakor pedig kötelező lesz minyont vásárolni. „(Csak a bisztróban vásárolt minyonok számítanak, spáros, aldis, lidlös, cébéás, ronis, cukrászdai és egyéb minyonok nem!) A Jurányiban tartott előadásaink közben a 123-as labor sarkában elhelyezett mobilpultnál az előadás alatt perec vásárlása kötelező! Köszönjük megértésüket!” – írták még, majd azzal zárták a bejegyzést, hogy a társulatuk nem kap egy forint állami támogatást sem, és a bejegyzés pedig csak vicc, a szünetet továbbra is az előadások rendezésével összhangban tartják, és még a vécét sem zárják be.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!