Mindenki nyugodjon meg: Taylor Swift oda fog érni Travis Kelce meccsére a Super Bowlra a japán külügy szerint

2024. február 3. – 13:37

Mindenki nyugodjon meg: Taylor Swift oda fog érni Travis Kelce meccsére a Super Bowlra a japán külügy szerint
Travis Kelce és Taylor Swift a Chiefs legutóbbi meccse után a baltimore-i M&T Bank Stadionban – Fotó: Patrick Smith / Getty Images

Másolás

Vágólapra másolva

Egészen elképesztő lázban égnek napok óta az amerikai celebvilágot követők, azon belül is Taylor Swift és Travis Kelce rajongói. Az énekesnő ugyanis február 7. és 10. között lép fel a japán fővárosban, a Tokyo Dome-ban, de a hosszú repülőút és a nagy időeltolódás miatt kétesélyes, hogy odaér-e február 11-én a Las Vegas-i Allegiant Stadionba, az 58. Super Bowlra, amin a pasija, Travis Kelce, a Kansas City Chiefs 196 centi magas sztártámadója (tight endje) is játszik.

Swift és Kelce külön-külön is nagy rajongótábort tudhat magáénak, de azóta, hogy szeptemberben összejöttek, akkora az érdeklődés és a felhajtás körülöttük, amilyet sztárpár körül rég láttunk. Ezt alátámasztja az is, hogy Japán washingtoni nagykövetsége közleményt adott ki, hogy egy picit megnyugtassa azokat, akik egyszerre izgulnak Swift tokiói koncertjéért, a Super Bowlért, Kelce játékáért és azért is, hogy az énekesnő le tudja-e küzdeni a 12 órás repülőutat és a 17 órás időeltolódást. Azért ez így együtt tényleg egy őrület! De a lényeg, hogy a japán követség azt írja, nem kell aggódni.

„Japánban sokan izgatottan várják Taylor Swift Eras Tourját, ezért szerettük volna megerősíteni, hogy ez a tehetséges előadó lenyűgözheti a japán közönséget, és mégis eljuthat Las Vegasba, hogy szurkoljon a Chiefsnek” – idézte a követséget a CNN.

Igaz, Kelce az edzései miatt nem tud ott lenni a vasárnapi Grammy-díj-átadón, amire Swiftet hetedszer is jelölték, de attól még mi is nagyon drukkolunk, hogy barátnője megtudja nézni őt élőben Las Vegasban. Hogy mitől akkora sztár Taylor Swift, azzal az After Podcastban is foglalkoztunk, itt tudja megnézni újra:

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!