Meztelenül adott metálkoncertet egy részeg amerikai vendég egy budapesti szállodában

2024. január 16. – 10:52

Másolás

Vágólapra másolva

Parádés történetet publikált az Országos Mentőszolgálat a Facebook-oldalán, miszerint kétségbeesett recepciósok kérték a segítségüket Budapesten múlt héten, mert

„az egyik luxuslakosztály 70 év körüli vendége meztelenül sétálgatott egy üveg itallal a hotel folyosóin és hangosan énekelt. … Az amerikai férfinak még a mentők érkezése előtt volt ideje megmutatnia magát szinte az egész szállodában. Bejárta az éttermet és a bárt is meglátogatta, ahol Ozzy Osbourne egyik ismert dalát, a Bark at the Moont adta elő teljes átéléssel. A mentőket ezután egy fotelban ülve fogadta a szálloda előterében, ahol már lepedőkkel takarták el a koncertet a biztonsági őrök.”

Az egyik mentősnek ezután sikerült meggyőznie az ittas vendéget, hogy a hideg miatt vegyen fel egy köntöst, majd arról is, hogy beszállítsák, így végül rendőri segítségre nem volt szükség. Mint írják, a whiskyző metál veterán végig együttműködő volt a vizsgálatok és az ellátás során, ráadásul még a beatboxtudását is megvillantotta a mentőben.

Sajnos az OMSZ fotója csak illusztráció, pedig igazán megnéztünk volna legalább egy képet az attrakcióról. De a fantázia beindulásához tudunk adni egy kis segítséget:

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!