Emma Stone-nak és Mark Ruffalónak nagyon bejött a magyarországi Meki

2024. január 14. – 18:11

Másolás

Vágólapra másolva

Megint kiderült, hogy nekünk, magyaroknak ezernél is több okunk van a büszkeségre. Itt egy újabb: az Oscar- és Golden Globe-díjas Emma Stone és a Marvel-filmek Hulkjaként is ismert Mark Ruffalo arról áradozik egy műsorban, hogy

mennyire bejött nekik a magyarországi Meki.

Emma Stone elmondja, hogy bárhová is utazik, mindig kipróbálja a helyi Mekit, nálunk is így tett. Ruffalo erre kijelenti, hogy baromi jó Magyarországon a Mcdonald's, mert „szuper friss”, mert szerinte az állatokat az étterem 16 kilométeres körzetében vágják le. Ezután a mekis sült krumpliról és McFlurryről áradoznak egy sort. Az nem derült ki, hogy pontosan melyik magyarországi Mekiben lakomáztak.

A kommentelők között volt, aki a németországi Mekire esküdött, de például a franchise hollandiai, ausztriai és szlovén éttermeit is dicsérték páran. Volt viszont egy kommentelő, aki szerint a horvátországihoz képest a mi Mekink kifejezetten rossz. Az is kiderült a kommentekbe belepörgetve, hogy kifejezetten sokan csinálják azt, hogy ha elutaznak egy másik országba, akkor kipróbálják az ottani Mekit.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!