Bödőcs Tibor Tasnádiként: Senki nem lesz megszurkálva. Tasnádi Péter: Nem ismertem magamra

2024. január 5. – 18:24

Másolás

Vágólapra másolva

Még a Dumaszínház tavaly novemberi születésnapjára készítette Bödőcs Tibor azt a videót, amiben egy egészen reszelős hangú Tasnádi Péter-paródiát is elővett, és a magyar alvilág egyik jellegzetes figurájára hasonlító szerelésben mondott olyanokat, hogy az

„éjszakai életben jól ismert péniszeket személyesítettem meg, zseniálisan!”

A videó többi részében megtestesíti – ugyanebben a szerelésben, de már más hanghordozással – többek között Fábry Sándort és Litkai Gergelyt is. A videónak is ez a címe: Pár szó L. Gergelyhez.

Most egy vicces videó koncepcióját fogom elmesélni írásban, szóval csodát ne várjon senki, de arról szól az egész, hogy Bödőcs Tasnádiként egészen hajmeresztő egykori produkcióiról számol be (például előadott egy nudista Horthy Miklós-számot, aminek során a saját segglyukán bújt ki), ezekre pedig a Dumaszínházból ismert figurák – Bödőcs előadásában – különböző módokon reagálnak.

A videó csütörtökön jelent meg, pénteken pedig már maga Tasnádi is elkészítette a reakcióját, amiben kifejti, először Bödőcs-féle mélyített-rekedt hangon, hogy nem ismert magára, és nagyon szívesen ad tippeket, és javasolja, hogy Bödőcs jobban nézzen utána a kifigurázott alanyoknak. Szerinte csak olyanokból lehetett felismerni, hogy mély a hangja, és hogy a válogatott tréningruhájában szerepel a videókban.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!