Rishi Sunak elszabadul

2023. december 27. – 10:03

Másolás

Vágólapra másolva

A kissé merevnek és karót nyeltnek tartott Rishi Sunak vélhetően laza és játékos oldalát igyekezett megmutatni karácsonyi videójában, amit az X-en tett közzé. Sunak pedig szerencsére nem az első számú miniszterelnöki klisét, Hugh Grant szárnyaló táncát utánozta le ezúttal, csupán a második számú közhelyet vette elő, és a Reszkessetek, betörők! hangulatára húzta fel saját kisfilmjét.

A videó lényege, hogy Rishi Sunak karácsony éjjelén egyedül marad a Downing Street 10.-ben, amin ő maga is meglepődik, amikor szorgos jegyzetelés közben mintegy magától megkérdezi:

„Én vagyok az egyetlen itt?”

Sunak a hirtelen jött szabadság mámorában tényleg egy nyolcéves gyerekké változik: üres kólásdobozokkal krikettezik, csokoládét lop a karácsonyfáról, tévénézés közben spagettit majszol két pofára és marshmallow-t sütöget. Ekkor zavarja meg a telefon csörgése, a videó hatalmas csattanójában a miniszterelnök azt mondja a kagylóba:

„Harry, rossz számot tárcsázott.”

A Harry név pedig ezúttal nem a királyi herceget vagy éppen Joe Pesci Harry nevű karakterét takarja a Reszkessetek, betörők!-ből, hanem a Sun bulvárlap politikai szerkesztőjét, Harry Cole-t.

A brit miniszterelnök a valóságban persze nem volt egyedül az ünnepek alatt, hanem állítása szerint pulykát sütött a családjának.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!