Egy Porschéval hálálta meg a Los Angeles Dodgers sztárigazolása, hogy megkapta a 17-es mezszámot

2023. december 25. – 11:12

Egy Porschéval hálálta meg a Los Angeles Dodgers sztárigazolása, hogy megkapta a 17-es mezszámot
Shohei Ohtani új csapatának mezében – Fotó: Frederic J. Brown / AFP

Másolás

Vágólapra másolva

Egy Porschéval hálálta meg a Los Angeles Dodgers baseballcsapatának sztárigazolása, a japán Ohtani Sohei, hogy új csapatánál is a 17-es mezszámban játszhat. Addig Joe Kelly viselte ezt a számot, de a felesége, Ashley Kelly hatalmas kampányban kezdett, hogy a Dodgers leigazolja Ohtanit, és ennek reményében azt is felajánlotta, hogy férje lemond róla. Ohtani előző csapatában, a Los Angeles Angelsben is 17-esben játszott, ezért volt jelentősége a felajánlásnak.

A Los Angeles Dodgers poszta ki a videót, amin Ashley Kelly ajtót nyit valakinek, és azt látja, hogy egy ezüstszínű Porsche áll a házuk előtt. „Ez a tiéd, Soheitől. Egy Porschét akart neked adni” – mondja, aki az egészet levideózta.

Ohtani Soheinek bőven futja drága ajándékokra, mivel nemrég rekordot jelentő, tíz évre szóló 700 milliós dolláros szerződést kapott a Los Angeles Dodgerstől. Valószínűleg Ashley Kelly férje sem bánja, hogy le kellett mondani a 17-es mezszámról, mert nemrég hosszabbították meg egy évvel szerződését, 8 millió dollárt keres majd, de akkor már 99-es számmal fog játszani.

„Nem akartam odaadni bárkinek. Ha Sohei továbbra is így teljesít, bekerül a Hírességek Csarnokába, és visszavonultatják a mezszámomat. Ez a legjobb esélyem arra, hogy bekerüljek oda” – nyilatkozta Joe Kelly. Azt nem árulta el, ő mit kapott a 17-es mezszámért cserébe.

(Japan Today)

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!