Gyurcsány Ferenc elmerült egy könyvben

2023. december 12. – 19:33

Másolás

Vágólapra másolva

Szavazásdömping volt kedd este a parlamentben, a Fidesz ismét módosította az Alaptörvényt, megszavazták a szuverenitásvédelminek nevezett törvényt, és fél évvel a választások előtt átírták a Budapestre érvényes választási szabályokat is. A 22 elfogadott törvényről itt írtunk bővebben.

A sűrű este közben a DK elnöke, Gyurcsány Ferenc elmerült egy könyvben, íme:

Fotó: Melegh Noémi Napsugár / Telex
Fotó: Melegh Noémi Napsugár / Telex

Egy másik fotón jól látszik, hogy a volt miniszterelnök Malota Lászlótól A gyalázatosak szentélye című szöveget olvassa. A Líra oldalán azt írják, hogy az önéletrajzi ihletésű regénnyel Malota berobbant a köztudatba, a könyv pedig huzamosabb ideig vezette a szépirodalmi sikerlistát.

Nemcsak Gyurcsány érkezett könyvvel az ülésre, hanem Lázár János is. Az építési és közlekedési miniszter egy, a tárcájához illeszkedő kötet társaságában vett részt a szavazáson, Lázár előtt ugyanis Richard A. Johnson Hat férfi, aki megmentette a modern autóipart című könyvét fedezte fel fotós kollégánk:

Fotó: Melegh Noémi Napsugár / Telex
Fotó: Melegh Noémi Napsugár / Telex

Ez a könyv hat rendkívüli ember történetét meséli el, akik megújították az autógyártás világát. Sikerük azért is roppant jelentőségű, mert a 20. század első felében egyes vállalkozók, tervezők és mérnökök még képesek voltak valamelyik iparág sorsát megfordítani – írják a kötetről a Libri honlapján.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!