Csillagokból és kártyákból olvasta ki a migrációt jóslatában a Fidesz-közeli Borsban megszólaló főboszorkány

2023. december 10. – 15:11

Másolás

Vágólapra másolva

Mi várható a csillagjegyek számára az év hátralevő részében – próbálta megtudni a Bors az Európa és Magyarország főboszorkányának nevezett Szegedi Erikától, aki csillagokból és kártyákból olvassa ki az igazat, csakis az igazat. Szegedi Erika a kérdésre úgy felelt a Fidesz-közeli lapban szombaton, hogy nagy meglepetésekre már nem kell számítani, nyugodtan telnek majd az utolsó napok, de az egészségre oda kell figyelni.

De a lényeg, amire a Média1 egyik olvasója hívta fel a figyelmet, még csak most jön: eszerint ugyanis

Európában nagy problémák várhatók, amiknek a migráció az okozója. Ez különösen sok fejfájásra ad okot Németországban, Franciaországban, Belgiumban és Svédországban.

Az ellenzéki fővárosi vezetést gyakran ekéző Ripost is felkérte novemberben Szegedi Erika főboszorkányt, de akkor a migráció nem került elő – nem úgy a gazdasági fellendülés:

Fel kell készülni a nehéz időkre. Az év végén gazdasági emelkedést mutatnak a lapok, így a pénzügyekben a mostani döntések fogják meghatározni a következő évet is. A sors most mindenkit fel fog karolni, aki kezdeményez, legyen szó szerelemről vagy üzleti lehetőségről.

Jósolta akkor.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!