Fegyvert rántott a rendőr, amikor el akarták spoilerezni neki a Top Gunt

2023. november 9. – 21:04

Másolás

Vágólapra másolva


Bár a Top Gun folytatása tavaly jelent meg, az ausztrál Dominic Francis Gaynor különösen rosszul viselte, amikor az egyik kollégája el akarta neki viccből spoilerezni a filmet idén májusban.

Gaynor ugyanis szintén viccből azt mondta a kollégának, hogy „nehogy elspoilerezd, te fasz”, majd hozzátette, hogy „le foglak lőni”. Hogy szavának nyomatékot adjon, a közrendőr elő is húzta a szolgálati fegyverét, és a kolléga felé tartotta, a jelentés szerint öt teljes másodpercig.

A jelentés nem azt írja, hogy ráfogta, hanem hogy a panasztevő közelébe célzott vele. Az ujja sosem volt az elsütőbillentyűn, ráadásul közben végig nevetett.

Áldozata, Morgan Royston annyira már nem nevetett, a bíróságon hozzátette, hogy gyakran viccelődtek az őrsön a fiatalabbakkal, de sosem fogja elfelejteni azt a sokkot, amit akkor érzett.

Gaynor ügyvédje szerint nem volt semmilyen rossz szándék az ügyfele gesztusában, csak a munkahelyi froclizás sajnálatosan túlment egy határon. Gaynort végül felfüggesztették, száz óra közmunkára ítélték, és az ausztrál jogszabályok értelmében két év jó magaviseletre kötelezték.

(ABC.net.au)

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!