Kutyaétterem nyílt Rómában, hogy végre a kutyák is olyan minőségben ehessenek, mint a gazdáik

2023. november 3. – 19:23

Másolás

Vágólapra másolva

2023-ban nyilván senkinek nem kell bemutatni a kifejezetten kutyákra szabott étel- és italkínálatokat a különféle éttermekben, elég csak a Starbucksból indult puppucinóra gondolni, ami igazából nem más, mint egy kis tejszínhab, amit a kutyák kinyalhatnak a pohárból. A youtuber kutyák korában az is gyakran előfordul, hogy a négylábúak konkrétan jobb minőségű és drágább húsokat esznek a nyers diétájuk keretében, mint a legtöbb ember. Most a kettő összeházasítása is megszületett Rómában,

ahol egy Marco Turano nevű fickó nyitott egy éttermet, ahol embereket is kiszolgálnak, de a fókuszban az van, hogy a kutyák olyan minőségű és prezentációjú ételeket egyenek, mint a gazdáik.

Turano kicsit több mint egy hete nyitotta meg a Fiuto (ezt az állatok szaglására szokták használni az olasz nyelvben) nevű éttermet, ahol a séfek a konyhában nem embereknek állítják össze nagy gonddal a cukkinit, a csirkefalatokat és a krumplipürét egy tányérra, hanem például a születésnapját ünneplő egyéves labradornak, Elsának.

A kutyák abban is biztosak lehetnek, hogy a lehető legjobb ételeket kapják, mert amellett, hogy minden lehetséges szakértőt megkérdeztek az étterem nyitása előtt, Turanóék a lehető legmagasabb minőségű alapanyagokat használják az éttermet bemutató Guardian cikke szerint.

A kutyáknak nyilván külön, gondosan összeállított menüről lehet válogatni, amelyen poke bowlok, főételek és desszertek is vannak, és az ebek természetesen ásványvizet kapnak. Emellett az emberek is ehetnek az étteremben, még akkor is, ha nincs is kutyájuk – nekik egy másik konyhában főznek, és ha kutya nélkül érkeznek, akkor máshová is ültetik őket. Persze nyilván a kutyás részen lehet jobb ülni, például azért is, mert Halloween alkalmából külön eseménnyel készült az étterem, ahol ilyen képek születtek:

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!