„Jézus Máriám, ha ezt túlélem!” – mondta az Orbán mellett utazó Lázár János

2023. október 15. – 17:01

Másolás

Vágólapra másolva

„Kormányozni akarsz-e mindenképpen?” – szegezte a kicsit sem áthallásos kérdést Orbán Viktornak Lázár János, amikor szombaton átadták a 83-as főút új, kétszer kétsávosra bővített szakaszát. „Ne, ne, ne. Add csak ide!” – válaszolta Orbán a kocsikulcsra mutogatva, letörve ezzel a közlekedési minisztere ambícióit, aki így kénytelen volt az anyósülésen utazni, amikor elvitték egy tesztkörre a közút egyik munkásautóját.

A miniszterelnök Instagramján megosztott videóból az jön le, hogy Lázár út közben szinte végig Orbán vezetési stílusát kritizálta, a sebességhatár betartására figyelmeztette és így tovább. „Jézus Máriám, ha ezt túlélem!” – mondta egy ponton aggódva Lázár.

„Most láthatod, hogy forgalomban is tudok vezetni, nem csak üres autópályán” – replikázott később Orbán, mire Lázár azt mondta: „Ez nagyon nagy megnyugvás számomra, mert az életemet kockáztatom. Már ötször ajánlottam föl, hogy én fogok vezetni, eddig mindig elhárítottad. Az Anikó azt mondta, hogy inkább add át. Inkább add át a Jánosnak. Volt egy ilyen alkalom. Közös biztonságunk érdekében.”

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!