A TV2 először leszexizte a Sztárban sztár leszek! 15 éves versenyzőjét, aztán meggondolta magát

2023. szeptember 25. – 12:22

Másolás

Vágólapra másolva

„Gréta eddig nem látott, szexi oldalát mutatta meg a középdöntőben”

– ezzel az ajánlóval került fel a TV2 oldalára szombaton a 15 éves Magdics Gréta dala, aki a Sztárban sztár leszek! egyik versenyzője.

A nem túl szerencsés megfogalmazásra Mérő Vera jogvédő is felhívta a figyelmet, aki egy képernyőképet is megosztott róla a Facebook-oldalán.

Lehet, hogy emiatt, de az is lehet, hogy ettől teljesen függetlenül a TV2 stábjában valakinek a fejében – kicsit megkésve – megszólalhatott a vészcsengő, és leszólt a weboldal kezelőinek, hogy talán mégse kellene szexualizálni egy 15 éves gyereket.

Ezután módosult az ajánló arra, hogy:

„Gréta eddig nem látott, új oldalát mutatta meg a középdöntőben.”

Nem ez az első botlása a Sztárban sztár leszek! stábjának, az első adásban például egy amatőr drag queent engedtek a TV2 képernyőjére, ahol egyébként az ilyesmit egyáltalán nem szokták támogatni, sőt. A műsor után a szerkesztők észbe kaphattak, hogy hova is gyártják a tartalmat, és kármentésbe kezdtek a honlapon: így lett végül a „kicsit habókos, de azért abszolút ide való” jelentkezőből „rosszul éneklő neccharisnyás férfi, aki még Köllő Babettet is kellemetlen helyzetbe hozta”.

Ezúttal azt felejthették el a kormánypárti kötődésű TV2 műsorkészítői, hogy a kormány mindent megtesz a gyerekek védelméért, és minden erejével azon van, hogy távol tartsa őket a kéretlen szexuális tartalmaktól. Például fóliával.

A Sztárban sztár leszek! totális identitásválságát szombat és vasárnap esténként lehet követni a TV2-n.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!