Gigantikus sállal jelentette be Lenny Kravitz, hogy itt az ősz

2023. szeptember 24. – 13:49

Másolás

Vágólapra másolva

Ha valaki mostanában nem nézne ki az ablakon, és mindenképpen híres emberek közösségi oldaláról szeret tájékozódni, annak két remek hírem is van egyszerre:

  • Lenny Kravitz csatlakozott a TikTokhoz,
  • az első videójában pedig egy gigantikus, paplanméretű sálban grasszálva jelenti be, hogy itt az ősz első napja, úgyhogy mindenki vegye magához az óriási kiegészítőjét.

Kravitz egészen biztosan nem a magyarországi meteorológiai őszre gondolt, ami hétfő érkeztével azonnal visszavonulót fúj, hanem inkább arra, hogy itt vagyunk szeptember végén, és már el lehet kezdeni gondolkodni olyan dolgokon, mint átnézetni a gázkonvektort vagy megvenni a karácsonyi ajándékokat.

Kravitz nemcsak heccből vette fel ezt a gigantikus sálat, vagyis bocsánat, de, hiszen ezzel utal arra, hogy több mint tíz évvel ezelőtt egy ilyenben kapták le, és azóta néha nevetség és/vagy tisztelet tárgya miatta. Nem annyira a gyors reagálású TikTok-regisztráció mestere, ha ebből 2023-ban akar online interakciót kovácsolni, de lelke rajta, jól néz ki benne.

Kravitz 2018-ban is már magyarázkodott, hogy miért volt rajta a lesifotókon az az óriási sál, és azzal magyarázta, hogy hát hűvös volt New Yorkban, le kellett ugrania boltba, és felvett egy kis anyagot a nyaka köré. Hozzáteszem, bő egy hónapja még nem takarta el ennyire magát:

(Billboard)

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!