UNO-kártyával úszta meg a sárga lapot Max Fosh brit youtuber egy gálameccsen

2023. szeptember 11. – 10:31

Másolás

Vágólapra másolva

Jótékonysági futballmeccset rendeztek hétvégén Londonban, a West Ham United stadionjában. A brit youtuberekből és gamerekből álló Sidemen FC hatvanezer néző előtt 8-5-re legyőzte a „nemzetközi játékosokból” álló YouTube Allstars csapatát.

A gálameccs legemlékezetesebb jelenetét a 2,32 millió YouTube-feliratkozóval bíró Max Fosh hozta össze. A 78. percben Mark Clattenburg játékvezető sárga lapot mutatott fel neki, de Fosh ezt nem hagyta annyiban, a hátsó zsebéből előhúzott egy, az UNO kártyajátékból ismert visszafordító lapot, amivel „semlegesítette” a büntetését – írta a 24.hu.

A 2016-os BL- és Eb-döntőt vezető angol bíró vette a lapot és a poént, elrakta a sárgát és végül nem könyvelte el Fosh büntetését.

A két csapat jótékonysági mérkőzéseinek egyébként komoly hagyománya van: 2016, 2017, 2018 és 2022 után a mostani már az ötödik összecsapásuk volt. A bevételt szokás szerint jótékonysági célokra ajánlják fel, idén a Campaign Against Living Miserably (CALM), a Teenage Cancer Trust és a Rays of Sunshine szervezetek voltak a kedvezményezettek.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!