Schiffer András addig csiszolta a rendszerkritikus baloldaliságot, amíg Tucker Carlsonnál nem kötött ki

2023. augusztus 25. – 06:17

Másolás

Vágólapra másolva

„Afterparty a backstage-ben (fotó: Orbán Balázs)” – felirattal posztolt közös képet Facebook-oldalára Schiffer András Tucker Carlsonnal. Az egykori jogvédő, rendszerkritikus baloldali politikus és a botrányhős (szélső)jobboldali amerikai politikai kommentátor összemelegedésére az MCC Feszt Afteren került sor.

Az esemény még augusztus 22-én zajlott le a budapesti Millenáris Parkban, ahol először Schiffer András és Pulai András vitázott Szánthó Miklóssal, majd egy angol nyelvű panelbeszélgetés után Tucker Carlson lépett fel. (Az erről szóló beszámolónk itt olvasható). Schiffer fotója alá Orbán Balázs ezt kommentelte: „Tucker Carlson összehozza Magyarországot”

Tucker Carlson sokáig az amerikai Fox News műsorvezetője volt, ahol azt terjesztette, hogy elcsalták a 2020-as elnökválasztást. Az összeesküvés-elméleteket kedvelő médiamunkást tavaly kirúgták a Foxtól, azóta a Twitteren vezeti műsorát olyan vendégekkel, mint Andrew Tate.

Schiffer András karrierje egy pontján rendszerkritikus baloldali politikus volt, aki a kapitalizmus és a fennálló világrendszer problémáira hívta fel a figyelmet. Erre ma még a facebookos borítóképe emlékeztet, amelyen angolul azt írják:

A kapitalizmus nem működik. Lehet más a világ.

Innen jutott el Schiffer Tucker Carlsonhoz.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!