Férfivá válna? Ha nem aludt priccsen, Orbán szerint nincs sok esélye

2023. augusztus 22. – 15:01

Másolás

Vágólapra másolva

„Voltál katona?” – hangzik el máig sokszor a kérdés. Egyre kevesebben tudnak igennel válaszolni, Orbán Viktor azonban köztük van. A miniszterelnökkel állítása szerint mindent megcsináltattak a katonaság évei alatt, sőt a krumplin kívül mást is pucolt – derült ki TikTok-videójából.

„Pucolt krumplit?” – kérdezik a TikTokját az elmúlt hetekben bedurrantó Orbántól egy videóban. „Ha csak krumplit pucoltam volna!” – érkezik a derűs válasz. Amellett, hogy a tiktokozó megtudhatja, hogy a miniszterelnök Zalaegerszegen volt katona, kiderül az is, hogy Orbánra minden „legalja feladatot” rábíztak.

„Akit fogdára küldenek, annak a legrohadtabb munkákat is meg kell csinálnia, mert kivezénylik nadrágszíj nélkül. És az ember azt megcsinálja”

– fogalmaz. Majd az is kiderül, hogy mi kell ahhoz, hogy az ember férfivá váljon, azaz „mi teszi az embert”. A priccsen alvás teszi az embert? – kérdezik. Érkezik is az egyértelmű válasz: „Igen, anélkül nehéz férfivá válni. A fogdán priccs van, két bakra kell föltenni. Adnak egy pokrócot is, hogyha jószívű az őrség. És akkor azon a priccsen kihúzhatod az éjszakát” – meséli Orbán élményeit a keskeny deszkaágyon alvásról. „Férfivá teszi az embert, nem fáj tőle az ember dereka” – sorolja a férfivá válás mellett a további előnyöket.

A videóból kiderül, hogy lesz második rész is, ebből lehet kiderül, amit a Blikk idézett fel: többek közt az, hogy Orbán 1981‒82-ben volt sorkatona, gépesített lövészként szolgált.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!