Végre megcsinálták a kamuhirdetések nem létező videójátékait

2023. július 23. – 14:59

Másolás

Vágólapra másolva

Ha valaki szokott videójátékozni és használ közösségi médiát, az biztosan találkozott már azokkal a hirdetésekkel, ahol látszólag a világ legostobább játékosa rontja el a világ legegyszerűbb fejtörőit. A legismertebb talán a Hero Wars, aminek több mint 900 (!!!) különböző reklámja van, és minden létező verziót megcsináltak már vele.

Maga a játék természetesen egyáltalán nem olyan, mint a reklámokban, de a százötvenedik alkalom után biztos sokakban felmerült már, hogy ők igenis szeretnének egy hatalmas toronyban legyőzni egyre erősebb ellenfeleket, és hozzáadni a fejük feletti számot a sajátjukhoz, hogy aztán még erősebb ellenfeleket győzzenek le. Vagy szeretnék megszerezni a kincset, amihez bizonyos sorrendben kel kihúzgálni a nagy fémrudakat egy oldalról mutatott építményben.

Na, hát most már erre is van lehetőség, az amúgy valódi játékokon is dolgozó Monkeycraft ugyanis fogta magát, és egy nagy kollekcióban, pálcikaemberekkel megcsinált egy rakás ilyet. A játéknak az a neve, hogy YEAH! YOU WANT „THOSE GAMES,” RIGHT? SO HERE YOU GO! NOW, LET'S SEE YOU CLEAR THEM!, vagyis nagyjából EZ AZ! „AZOKAT” A JÁTÉKOKAT AKARTAD, NEM? HÁT ITT VANNAK! MOST LÁSSUK, HOGY VÉGIGVISZED ŐKET!

A fenti előzetes mellé itt a hivatalos honlap is, itt meg a játék Steam oldala, ahol 10 euróért lehet megvenni „azokat” a játékokat, amikkel aztán akármeddig játszhat is az ember. Sajnos a számtalan memét inspiráló Mafia City kamureklámait, benne a kötelező level 1 crook és a level 100 boss párharcával nem csinálták meg, és a Rise of Kingdoms legendás szpotjai sem jelennek meg, ahol amatőr színészek játsszák el, hogy nem mennek hozzá a vőlegényükhöz, mert nincs 50 millió pontjuk a játékban.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!