Így berregnek és vonulnak a Harley-Davidson-fanok a Városligetben

2023. június 24. – 14:49

Másolás

Vágólapra másolva

A hétvégén ünneplik a fővárosban egy motoros fesztivállal a Harley-Davidson 120 éves fennállását. A június 22-től 25-ig zajló márkatalálkozó programjainak jelentős része a Papp László Budapest Sportarénában és a Puskás Ferenc Stadion környékén zajlik, de a belvárosban több lezárás is van a rendezvény miatt.

Kollégánk a Városligetben csodálta meg a motoros konvojt, és ezután is gratulálunk neki, mert egészen 17! percig videózta a felvonulást, és berregtette füleit:

Motoros csoportok indulnak Dobogókőre, a Cserhát vidékére, az Alföldre, a Vértesbe és a Dunakanyarba, az viszont biztos, hogy a program házirendjének tizenhetedik pontja elsősorban a főváros lakosságának szól: hogy az itt élők vegyék tudomásul, hogy ez egy hangos esemény a motorok, és a zene miatt is.

Súlyos balesetek is történtek a csoportos vonulásból kifolyólag, a fesztivál kezdetét megelőző napon egy 62 éves férfi meghalt egy balesetben, amikor motorjával az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 98. kilométernél hátulról egy autónak ütközött. Ezután nem sokkal egy másik súlyos baleset is történt.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!