Arcon csapott minket a kánikula, segítsen, hogy túléljük!

2023. június 21. – 15:07

Másolás

Vágólapra másolva

Megérkezett a hőség. Mit megérkezett?! Ajtóstul rontott a házba, leszakította a plafont is, hogy aztán mindenkit hozzávágjon az ötvenfokos aszfalthoz. És porral hintse be a betonra olvadt maradványainkat.

Ne mondja, hogy mi nem szóltunk: megírtuk, hogy meleg lesz ma is, tegnap is, azelőtt is, de még azelőtt is. Szóval: tudtuk, hogy jön.

De ki az, aki készült is rá?

Ön hogyan próbálja meg túlélni az embertelen kánikulát? Bedeszkázza az ablakokat? Sátrat ver a légkondi alá? Leköltözik a pincébe? Intravénásan fogyasztja a jeges limonádét? Elszórja a megtakarítását ötszáz forintos fagyira?

Vagy ennél ügyesebb?

Lapul a zsebében valami titkos praktika, amivel átvészeli a tűrhetetlen hőséget? Tökéletesre fejlesztette a hőkizáró rendszert a lakásában? Tudja, mit kell inni, enni, felvenni, magunkra kenni a kánikulában? Vágja, mit kell és mit nem kell csinálni a hőségben? Úgy érzi, birtokában van a tudásnak, amivel a Szaharában is röhögve túlélne egy kis gyalogtúrát? Röviden:

Önnél van a TUTI RECEPT kánikula ellen?

Ha a válasz igen, írjon! Küldjön nekünk bármilyen tanácsot, intelmet, tanulságot és főleg: képet a tökéletesen kivitelezett hőséggátlóról az ugyelet+hoseg@telex.hu címre csütörtök 16 óráig, és segítsen az emberiségen!

Ne felejtse, kis lépés önnek, de nagy lépés a tudatlanul szenvedő, olvadozó, elpárolgó embertársainak!

Forrás: Giphy.com
Forrás: Giphy.com
Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!