Dzsudzsák Balázs nagy bejelentése: áhítattal beszélt egy porról

2023. június 12. – 20:40

Másolás

Vágólapra másolva

A Bors dobta az első kavicsot a tóba vasárnap este, egy pontban 19 órakor élesített cikkben írta meg: nagy bejelentésre készül Dzsudzsák Balázs, hamarosan kiderül az igazság.

Húsz perccel később a Sportal is kijött ezzel, nem színezték túl, de rendkívüli bejelentésként tálalták, és a válogatottsági rekorder Instájáról betették, hogy a TV2-n, a Tényekben lesz a nagy bejelentés.

19:21, már az Origón is olvashatjuk, ők azért jobban, a KESMA-csoport nagyágyújához méltón cifrázták: Íme Dzsudzsák leleplezése a nagy bejelentésről. (Természetesen a leleplezés elmaradt a cikkben.)

19:40 – a már kesmátlanított Nemzeti Sport is beszámolt a nagy bejelentésről.

Az Index (aminek a főszerkesztője szerint Mészáros Lőrinc ad nekik pénzt) szinte már bántóan későn, 19:58-kor írt a nagy bejelentésről. Egy kis sejtetés, valószínűleg a pályafutásáról lesz szó.

A Mandiner is felült a vonatra 22:05-kor.

Másnap 11:13-kor megjelent a buligyilkos Nb1.hu. „Úgy tudjuk, Dzsudzsák a nevét adja egy egészségügyi termékhez, ami a sportolóknak is nagy segítséget nyújthat, ennek történik majd meg az ismertetése.”

És nekik lett igazuk.

A TV2 persze feszítette a húrt 18:45-től, hogy Dzsudzsák milyen rég adott interjút, most ismét kamerák elé állt. És még az edzésre is ellátogattak. A műsorban eközben annyi történt, hogy szó volt arról, hogy megsérült gólöröm közben. És bemutatott egy port. Egy gyöngyport. Ezt itt. És elmondta, milyen nagyon fontos volt ez neki.

A Fájdalom Ambulancia neve is elhangzott, aminek az agytrösztje az egykori teniszező Magyar Mátyás, aki egyébként Felcsútról meglehetősen jól ismeri Mészárost. És egyébként a frissen feljutott Diósgyőri VTK tulajdonosa. A többi szakosztálynak pedig Mészáros Lőrinc a tulaja, egy 2021. májusi cikk szerint. A TV2 meg ugye Mészáros kedvenc aranytojásokat tojó csatornája.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!