Brumm – mondta a medve, miután megevett hatvan muffint, és fizetés nélkül távozott

2023. május 27. – 13:14

Brumm – mondta a medve, miután megevett hatvan muffint, és fizetés nélkül távozott
A medvedúlás nyomai – Forrás: WFSB 3 / YouTube

Másolás

Vágólapra másolva

Azt a viccet ismerik, amikor bemegy a medve a cukrászdába, magához vesz hatvan muffint, aztán fizetés nélkül távozik?

Na, ez történt az amerikai Connecticut államban: az Avonban található Taste by Spellbound dolgozói épp egy kisteherautót töltöttek meg elvitelre váró süteményekkel, amikor feltűnt egy feketemedve a cukrászda garázsában, írja az MTI.

Az egyik alkalmazott felkiáltott, amikor meglátta az éhenkórász macilacit, és kiabálással próbálta elijeszteni az állatot. Hiába, a medve tántoríthatatlanul haladt az édességek felé, az alkalmazott pedig inkább kimenekült.

A biztonsági kamera felvette, hogyan húzott ki a medve egy muffinokkal teli dobozt a parkolóba – közülük pedig hatvanat egy ültő helyében lelkesen el is fogyasztott, néhány szelet kókuszos süteménnyel együtt. A medvét végül a dolgozók autódudával ijesztették el a helyszínről, így mire kiérkezett a rendőrség, a medve odébb állt. Az incidensben a süteményeken kívül senki nem sérült meg.

Az Egyesült Államok keleti partján fekvő Connecticut államban egyébként közel 1000-1200 feketemedve él, tavaly pedig 158 bejelentett eset érkezett arról, hogy valaki medvét látott. Ebből 67 esetben az állat be is tévedt egy-egy lakóházba, kétszer pedig emberre is támadt.

És hogy mit mondott a medve? Brumm.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!