Trumpék Sorost, Hitlert és az ördögöt is bevetették Ron DeSantis ellen

2023. május 25. – 11:29

Másolás

Vágólapra másolva

Donald Trump, illetve kampánystábja szokatlanul erős videóval szállt bele az elnökjelölti kampányát Twitteren bejelentő Ron DeSantisba: újragondolták az online bejelentést, ahova “behívták” Soros Györgyöt, Adolf Hitlert és magát az ördögöt is.

Ron DeSantis szerdán Twitteren jelentette be elnökjelölti kampányát, ami miután a Twitter Spaces lehalt eléggé döcögősre sikeredett. DeSantis például többször is kidobta a szoba, de előfordult, hogy a hang is megszakadt. Erre a bénázására reagált most Donald Trump Instagram-oldalán: egy olyan videót tettek közé, ahol a Twitter-szobában DeSantis és Elon Musk mellett ott van Soros György, George Bush alelnöke Dick Cheney, Klaus Schwab a Világgazdasági Fórum elnöke, Adolf Hitler, az ördög és az FBI is.

A hangalámondásos “paródiában" elég érdekes mondatok hangzottak el: Sorosről kiderül, hogy nem tudja használni a rendszert, az FBI anélkül, hogy észrevennék Trump ellen szövetkezik, Hitler és az ördög összevesznek egymással, az elnökjelölt DeSantis pedig nem tudja bejelenti amit akar. Végül megjelenik Trump:

Az igazi elnök is mondana néhány szót. Ördög, hamarosan szétrúgom a segged, Hitler, halott vagy, Dick Cheney, úgy hallom te hamarosan csatlakozol Hitlerhez, Klaus Schwab és Soros György, mindkettőtöket börtönbe váglak, Ron DeSanctimonious pedig megcsókolhatja a nagy 2024-es elnöki seggemet!"

– osztotta ki az Egyesült Államok korábbi elnöke a képzelt hívásban résztvevőket.

A Republikánus oldalon eddig ketten, DeSantis és Trump jelentették be az indulásuk, a másik oldalon pedig a hivatalban lévő Joe Biden jelezte újraindulási szándékát. Jelen állás szerint közülük kerülhet majd ki az Egyesült Államok következő elnöke.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!