Vasvári „luxusfeleség” Vivien bejelentett valamit. De hogy!

2023. május 23. – 11:19

Másolás

Vágólapra másolva

Bréking! Tegyen le mindent! Itt van a bejelentés: kiderült Vasvári Vivien születendő babájának neme!

Oké, tekerjünk vissza kicsit az izgatottság fokát, íme néhány alapvető részlet a hír értékeléséhez:

Kicsoda Vasvári Vivien? Modell, valóságshow-szereplő, aki azzal lett ismert, hogy feltűnt a Feleségek luxuskivitelben című reality műsorban akkori párjával, az üzletember Szegedi Ferenccel (Fecsóval), akivel 2018-ban házasodtak össze, egy gyerekük született (Vasvárinak egy korábbi kapcsolatából már született egy kislánya 2014-ben), aztán 2020-ban elváltak. Ezután jött össze mostani párjával, Bodnár Zsigmonddal. Akivel május elején házasodtak össze, és már az első gyermeküket várják.

De mitől hír, hogy fiú lesz a baba, vagy lány? Hát attól, ahogy ez kiderült. Vasvári és férje pénzt és energiát nem kímélve rendeztek egy gender reveal partyt, ahol duettet énekelve jelentették be a születendő gyerekük nemét. Aztán persze csináltak erről egy mutatós videót is.

A gender reveal partyknak (magyar megfelelője nem is nagyon van, talán: nembejelentő buli) leginkább az Egyesült Államokban van hagyománya, ott tényleg boldog boldogtalan így jelenti be a születendő kisbabája nemét. Az unalmasabbak lufival vagy tortával oldják meg a nagy leleplezést, de a bátrabbak egészen extrém végletekig is elmennek, hogy fokozzák a hangulatot és gondoskodjanak róla, hogy minden családtagjuk és természetesen az internet is emlékezetes élményként könyvelje el a Nagy Bejelentést.

Bár Magyarországon nem nagyon terjedt még el az őrület szokás, nem Vasváriék az elsők, akik megpróbálkoznak a trendteremtéssel: tavaly novemberben Kulcsár Edina modell és férje, G.w.M tetőterasz-partyn, füstgéppel leplezte le a leleplezendőt. Kulcsár egyébként egy másik fura amerikai trend meghonosításában is élen jár: a szülőszobában twerkelésben.

Nos, a látványos gender reveal party-vonatra szállt most fel Vasvári is. A Blikk cikke szerint nem aratott vele osztatlan sikert, volt olyan követője, aki azt írta, szekunderszégyent érzett a videó láttán. De ennek megítélését már olvasónkra bízzuk.

Hogy megspóroljunk a minden bizonnyal produktívan eltöltött kedd délelőttjéből három és fél percet, íme, ez történik a videóban:

Vasvári Vivien és újdonsült férje, Bodnár Zsigmond egy kék és rózsaszín fényekkel sejtelmesen megvilágított teremben szerelmesen néz egymásra a színpadon. A közönség kör alakú asztaloknál ül, és izgatottsággal vegyes ámulattal csodálja az ifjú pár produkcióját. Az ifjú, nem képzett énekesekből álló pár képzett énekeseket megszégyenítő minőségben eldalolja a Cyndi Lauper True Colors című slágerét. Mindeközben a termet rózsaszín és kék köddel tölti meg a füstgép, a színpad mögötti kivetítőn pedig kék és rózsaszín virágok jelennek meg.

Majd

SPOILER!!!444!!!44!!!

a virágok és a füst köd is kékre vált, a kivetítőn pedig furcsa megfontolásból angolul jelenik meg a nagy hír: It's a boy! Vagyis: fiú.

Aki még ezek után is úgy érzi, nagyon ráér, meg is nézheti. Tényleg ez történik:

Mint minden műfajban, a gender reveal partykban is az a legjobb, ha valami nem úgy sül el, ahogy kellene. Ha egészen biztos benne, hogy nincs jobb dolga így hétköznap délelőtt, ajánljuk a témában ezt a tízperces gyűjteményt.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!