Tankkal érkezett Arnold Schwarzenegger a Netflixhez

2023. május 22. – 17:27

Másolás

Vágólapra másolva

Egészen szórakoztató videóval vezeti fel a Netflix a következő időszakát. A streamingszolgáltató Chief Action Officernek igazolta le Arnold Schwarzeneggert, aki egy tankkal érkezik meg a cég főhadiszállásához, ahol aztán bemutatja a Netflix következő műsorait, főleg olyanokat, ahol előtérben van az akció.

Schwarzenegger többek között a Vaják következő évadát, a Tyler Rake: A kimenekítés 2-t, a Heart of Stone, a Brother Sun, a Lift és a Mother című filmeket, illetve egy teljesen új sorozatot, a Fubart népszerűsíti a hozzáillő 80-as évek stílusban: szivarral, robbanással, gyors autókkal és persze pusztító egysorosokkal.

Kalifornia volt kormányzója nem csak az akcióhős státusza miatt került képbe a Netflixnél egyébként, hiszen az ő főszereplésével jön majd a már említett Fubar is. Ez lesz Schwarzenegger első tévésorozatos főszerepe karrierje során. A sorozatról annyit lehet tudni, hogy az a Nick Santora készíti, aki íróként és producerként egy sor nagy sikerű produkción dolgozott, mint a Maffiózók, a Szökés vagy a Reacher. A történet szerint Schwarzenegger egy CIA-ügynököt alakít, akinek a lányáról (Monica Barbaro) kiderül, hogy szintén a CIA-nek dolgozik, azonban ezt az apró kis titkot egyikük sem árulta el a másiknak. Miután kiderülnek a titkok, apa és lánya kénytelenek együtt dolgozni egy ügyön. A Fubar május 25-én érkezik a Netflixre.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!