Kis Grófo köszöni, és megnézné Orbán Viktor „nézését meg a járását”

2023. május 19. – 19:29

Kis Grófo köszöni, és megnézné Orbán Viktor „nézését meg a járását”
Kis Grófo és Orbán Viktor a Karmelitában – Fotó: Kis Grófo Facebook-oldala

Másolás

Vágólapra másolva

Miniszterelnöki levélpapírra nyomtatott levéllel köszöntötte fel harmincadik születésnapján Kis Grófot Orbán Viktor. A köszöntésről először a miniszterelnök büszkélkedett el a Facebookon csütörtökön.

A válaszra sem kellett sokat várni: a zenész péntek délután megköszönte a gesztust, amivel Orbán megkoronázta a születésnapja hangulatát. „Nagyon szépen köszönöm, hogy gondolt rám! Bízom benne, hogy hamarosan megnézhetem a »nézését meg a járását«” – írta a mielőbbi találkozásban bízva Kis Grófo.

Aki pedig nem ismerné, honnan az idézet, annak ajánljuk a sláger meghallgatását. Eszerint a zenész száz aranyért sem adná Orbánt és az ő „csipőjének ringását”.

Kis Grófo Kubatov Gábornak, a Fidesz pártigazgatójának is megköszönte pénteken, hogy személyesen is részt vett a születésnapi buliján.

Kis Grófo és Orbán barátsága a 2022-es parlamenti választás előtt kezdődött. Négy nappal a választás előtt a miniszterelnök a Karmelitában látta vendégül Kis Grófót, aki akkor teljes támogatásáról biztosította. A zenész később ott volt a Fidesz eredményváró rendezvényén, ahol Szijjártó Péterrel készített közös képet, majd májusban visszatért a Karmelitába, ahol Orbán Viktor mellett Rogán Antallal is szelfizett.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!