Várkonyi Andrea régóta vágyott a Royal Albert Hallba, ahol egy Havasi Balázs-koncertet nézett meg

2023. május 10. – 11:15

Várkonyi Andrea régóta vágyott a Royal Albert Hallba, ahol egy Havasi Balázs-koncertet nézett meg
Forrás: View Pictures / Getty Images

Másolás

Vágólapra másolva

„Ezúttal Londonba vitte a párját álomrandira Mészáros Lőrinc, aki ezzel Andrea régi álmát váltotta valóra, hiszen – mint kiderült – régóta vágyott a Royal Albert Hallba” – írja a Blikk. A cikkből az is kiderül, nem akármilyen előadást tekintettek meg a világhírű intézményben: „Európa egyik legismertebb koncerttermében, a londoni Royal Albert Hallban tapsolhatott, ráadásul magyar sikernek”. A jelenségre egy olvasóriporterük hívta fel a figyelmüket, majd Várkonyi is megerősítette a lapnak az információt.

Előbb az olvasó: „A Havasi Symphonic Concert Show előadásán voltunk a barátnőmmel, és arra figyeltünk fel, hogy Havasi a szünetben a hátunknál lévő páholyba jött, ahol beszélt Mészáros Lőrinccel és Várkonyi Andreával, akiket csak akkor pillantottunk meg. Tisztes távolságban hallgatták és nézték végig a koncertet, utána többször is láttam, hogy tapsolnak, élvezik az előadást” – mondta a lapnak az olvasóriporter, aki a szemfülességéért és fotójáért tízezer forintot kap.

A hétfő esti Havasi-koncertre a lap szerint 15-47 ezer forintnyi angol fontért lehetett bejutni.

A Blikk Várkonyit is megkérdezte a beteljesedett álomról: „Megható volt szembesülni a kirobbanó tapsviharral, az emberek felállva ünnepelték a magyar művészt”. Az is kiderült, hogy a pár Havasi Balázs invitálására érkezett Londonba, és mindketten nagy rajongói és egyben támogatói is a művész művészetének; kiderült továbbá, hogy „egy jó hosszú hétvégét” töltenek az angol fővárosban, és a hivatalos teendők mellett a pihenésre és a szórakozásra is jutott már idejük.

„Nem titok, korábban jelentős időt töltöttem el Londonban, itt éltem, s gyakran csodáltam meg a Royal Albert Hallt.

Bakancslistás vágyam volt, hogy egyszer ezek között a csodálatos, patinás falak között élvezhessek egy koncertet. Ez most valóra vált, és örülök, hogy éppen Balázs sikerét láthattam itt élőben”

– lelkendezett a bulvárlapnak a haza leggazdagabb emberének neje.

A „jó hosszú hétvégén” a 444 egyik olvasója is lefotózta Mészáros Lőrincet, aki kedd délután 2 körül a Piccadilly és a Regent Street környékén gyalogolt, majd besétált a Ritz hotelbe. A lap megállapította, hogy „a felcsúti gázszerelőből lett fideszes polgármesterből lett dollármilliárdos ott sétálgat az egyszerű emberek között, még csak testőrök sem kísérik, tök egyedül mozog.” Az nem derült ki, hogy a 444 szemfüles olvasója is kapott-e tízezer forintot.

A Royal Albert Hallt, Európa egyik leghíresebb koncerttermét 1871-ben nyitotta meg Viktória királynő, aki néhány esztendővel korábban elhunyt férjéről, Albert hercegről nevezte el az intézményt.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!