Robert De Niro ismét apa lett

2023. május 9. – 23:50

Robert De Niro ismét apa lett
Robert De Niro Apámról című filmje május 26-án debütál az Egyesült Államokban – Fotó: Getty Images/Barry Brecheisen

Másolás

Vágólapra másolva

Hetvenkilenc évesen ismét apa lett Robert De Niro, írja a Telegraph. A kétszeres Oscar-díjas színész ezt egy interjúban árulta el, amelyben az Apámról címmel május végén megjelenő új filmjéről is beszélt. De Niro nem árult el több részletet hetedik gyerekéről, akinek édesanyja Tiffany Chen lehet, akivel először 2021-ben hozták kapcsolatba a színészt, de azóta többször látták őket együtt párként, különböző helyszíneken.

Chen harcművészetet oktat New Yorkban, de már gyerekkorában egyértelművé vált, hogy több sportágban tehetséges, hiszen tizenegy éves koráig három aranyérmet nyert regionális műkorcsolyaversenyeken, apja pedig szintén a harcművészetek mestere volt.

A mostani interjúban De Niro a gyerekneveléssel kapcsolatos tapasztalatait is megosztotta. Mint mondta, nem szereti, ha szigorú szabályokat kell lefektetnie, de néha szülőként egyszerűen nincs más választása.

A színész első gyereke a Diahnne Abbott-tal kötött első házasságából született Drena jelenleg ötvenegy éves, testvére, Raphael pedig negyvenhat. Később, 1995-ben jöttek világra ikerfiai, Julian és Aaron, akik egykori barátnőjével, Toukie Smith modellel közösek és jelenleg 27 évesek, míg a Grace Hightowerrel kötött házasságából született a most 21 éves Elliot és Helen Grace, aki 11 éves.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!