Három a magyar igazság – ugyanabban a kastélyban forgatta új klipjét Rácz Gergő, ahol Horányi Juli és Rúzsa Magdi

2023. május 1. – 13:39

Másolás

Vágólapra másolva

Új klipet forgatott Rácz Gergő és Orsovai Reni, ami önmagában nem is lenne olyan nagy szó, csak éppen ugyanaz a kastély a forgatás helyszíne, ahol Horányi Juli és Rúzsa Magdi klipje is készült, legalábbis ez derül ki arról a képről, amit az énekes posztolt a Facebookon. Rácz Gergő egyébként a 2000-es években futó fiúbandából, a VIP-ből lehet ismerős, Orsovai Reni pedig a 2018-as Dal című műsorban tűnt fel, közös számuk címe, Miért ne.

Az, hogy ez egy utalás-e arra a botrányra, ami Horányi Juli és Rúzsa Magdi között tört ki, és ami áprilisban felborzolta a magyar popszakmát, nem derül ki, de mindenesetre a 10 másodperces klipelőzetesben van tűz, autós száguldás, a helyszíne pedig nem más, mint a kunbaracsi Vörös-kastély.

Ahogy a Telexen is megírtuk, itt forgatta klipjét az X-Faktor korábbi második helyezettje, Horányi Juli is, aki szerint Rúzsa egy az egyben lemásolta az ő videóklipjét: az április 14-én bemutatott Elmegyek ugyanis kísértetiesen hasonlít Horányi február 14-én debütált, Sebzetten című videóklipjére. Rúzsa Magdi erre úgy reagált, hogy három képkocka miatt nem lehet így nekiesni senkinek, és ő a krisztusi példát követve igyekszik higgadt maradni.

Mindkét klipet a Final Productions készítette, ami az Instagram-oldala alapján több hazai sztárnak, például Majkának és a Wellhellónak is gyártott már videóklipet, és többek között a TV2 Sztárban sztár című műsorának promóvideója is az ő munkájuk. A Final Productions munkatársa a botrányról a Telexnek azt mondta, nincs szó plágiumról.

Bármi is az igazság, a kunbaracsi Vörös-kastélyt most már az is ismeri, aki még soha nem hallott róla, és ez valószínűleg a tulajdonosának jön a legjobban, a kastély ugyanis eladó 2 millió euróért, vagyis mai árfolyamon 746 millió forintért lehet megvenni, szúrta ki a 24.hu.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!