Horányi Juli szerint Rúzsa Magdi lekoppintotta a videóklipjét

2023. április 17. – 14:59

Másolás

Vágólapra másolva

Horányi Juli egy Facebookon közzétett videóban plagizálással vádolta meg Rúzsa Magdit. Az X-Faktor korábbi második helyezettje szerint Rúzsa egy az egyben lemásolta az ő videóklipjét: az április 14-én bemutatott Elmegyek ugyanis kísértetiesen hasonlít Horányi február 14-én debütált, Sebzetten című videóklipjére.

„Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy véletlen az, hogy Magyarországon, ebben a pici zeneiparban két hónap különbséggel két ugyanolyan klip készüljön, ugyanazon a helyszínen, ugyanolyan snittekkel, a bőrkesztyűvel, amivel vezet, az autóval, a lángokkal” – mondta Horányi. A videóban egyébként egy felirat megjegyzi: ugyanaz a gyártó cég csinált mindkét klipet.

Horányi a Facebook-bejegyzése alatt egy kommentben azt írta, jogi lépéseket is tesznek.

Ez itt a februári Sebzetten Horányi Julitól:

Ez pedig az áprilisi Elmegyek Rúzsa Magditól:

A vádakra Rúzsa Magdi is reagált, a Facebookon azt írta Horányinak címezve:

„Minden tisztelettel szeretnélek megkérni, hogy ne beszélj össze sületlenségeket a médiában, hisz a ma generált cirkuszodért, az én stábom fenyegetőzhetne perrel a te irányodba, ugyanis a klippünkben 3 dolog azonos. A tiédben is van autó, meg visszapillantó ( kb. 4 milliárd klipben van), no meg van benne láng (teljesen más megközelítésből) és sajnálatos módon valóban azonos a ház. (Mentségemre, azt sem tudtam, hogy jelent meg dalod, és mostanában nem a youtube előtt töltöm az időm). Persze egy pici országban sokszor megtörténhet, hogy azonos helyeken forgatnak”.

Hozzátette, igyekszik „a Krisztusi példát követve lereagálni a dolgot”, és arra bíztatta a követőit, hogy hallgassák meg Horányi dalát (és nézzék meg a klipet), hiszen „ezek után egészen biztos vagyok abban, hogy nagyon fontos a szívének ez a dala, biztosan sok munkát fektetett bele”.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!