Kállay-Saunders András eltűnt, de meglett, Járai Kíra szexi, és ezt a férje is tudja, Csuti szerint Viki hozta a formáját – Telex bulvárhír-magyarázó

2023. április 22. – 13:01

Másolás

Vágólapra másolva

Valaki valakit megcsalt, átvert, megsértett, megalázott. Valaki valakit szeret, kedvel, megért. Valaki valakinek a segítségére siet. Valakinek valakiről megvan a véleménye. Valaki valamit végre elárult. Valaki végre megmutatta a dekoltázsát, fenekét, idomait, szexi testét. Valaki összejött valakivel, miközben valaki szétment valakivel, mindeközben valaki és valaki végre kibékült, aztán összevesztek, aztán megbeszélték, aztán elmondták, miért vesztek össze, békültek ki, vesztek össze, majd békültek ki. Valaki bevallotta, mit érez, mit gondol, mit csinál, és mit nem csinál.

Ugye, ön sem tudja követni?

Megértjük! Dunát lehetne rekeszteni a bulvárlapokkal és a bulvárlapok által termelt töménytelen mennyiségű bulvárhírrel is, és ember, akarom mondani celebszakértő legyen a talpán, aki ki tud igazodni közöttük.

Ne adja fel, segítünk eligazodni a hazai sztárhírek tengerében! Készüljön a brutális, elképesztő, hihetetlen, szenzációs, őrületes izgalmakra!

Amíg Ön békésen szunyókált, kávézgatott, reggelizett egy jót, vagy csak élvezte a szombat reggeli napsütést, ezek történtek a celebek zűrzavaros életében:

Kállay-Saunders András eltűnt, de mégsem

Ki ő? Kállay-Saunders a Megasztár ötödik évadában tűnt fel 2010-ben, a negyedik helyig jutott. 2014-ben ő képviselte Magyarországot az Euróvíziós Dalfesztiválon, ezzel a számmal. Ötödik lett. Leginkább viszont azzal került a hírekbe, hogy összejött Tolvai Renivel.

Ácsi, kicsoda Tolvai Reni?! Tolvai Reni is a Megasztár 5-ben tűnt fel, amit meg is nyert. Vele jött össze Kállay-Saunders, tizenegy évig voltak együtt, 2021 végén viszont szakítottak. Aztán nemrég azzal lett tele a bulvármédia, hogy lehet, hogy újra összejöttek.

Szóóóval… összejöttek? Ezt továbbra sem lehet tudni, annyi a biztos, hogy nincsenek rosszban, Kállay-Saunders a Mokkában annyit mondott, hogy készülnek egy közös számmal. Az is lehet, hogy majd abból fog kiderülni végre az Igazság.

Mit csinál amúgy mostanában Kállay-Saunders András? A Bors szerint egy ideje eltűnt a hazai közéletből, de szerinte nincs eltűnve nagyonis dolgozik: leszerződött egy görög kiadóval, és két toplistás slágere is van a balkán régióban. Szóval annyi történt, hogy a magyar helyett inkább a külföldire fókuszált mostanában.

Csuti férfi módjára kezeli Szorcsik Vikit

Ki az a Csuti? Egyáltalán milyen név az, hogy Csuti? A Csuti becenév, Szabó András üzletember-celebet takarja, aki az utóbbi években mindenféle tévéműsorban megfordult.

Mi tette híressé? Leginkább az, hogy Kulcsár Edina szépségkirálynő, műsorvezető, énekes és modell férje volt. Tavaly januárban váltak el, Csuti aztán tavaly nyáron a Farm VIP forgatásán összejött Szorcsik Vikivel, aki egy színésznő, például a Jóban Rosszbanból is ismerős lehet az arca. Aztán viszonylag hamar vége is lett a románcnak.

Akkor most mégis mi közük van egymáshoz? A celebpárosban rejlő nézettségszámok kezét természetesen nem engedte el a bulvármédia, amit nyilván ők sem bánnak, mert a szakításuk óta is együtt tűnnek fel műsorokban, hogy aztán hetekig lehessen elemezgetni, hogy éppen hogyan viselkednek egymással.

Most hogyan? Most épp nem túl szépen, a Hal a tortán legutóbbi adásában Szorcsik Viki szemeteszsákban vitte vissza Csutinak a cuccait, amiről Csuti azt mondta a Blikknek, hogy „Viki hozta a formáját, voltak odaszurkálódások a részéről, amiket intelligensen, férfi módjára igyekeztem kezelni és fogadni”.

Járai Kíra szexi fotójáról Járai Máté, a férje: Ennyi.

Kik ők? Járai Máté Jászai Mari-díjas színész, aki sokáig elsősorban színházakban játszott, de feltűnt például A mi kis falunkban is. Pár évvel ezelőtt aztán megtalálták a celebműsorok: feltűnt például a Survivorban, az Álarcos énekesben és a Konyhafőnk VIP-ben. is. 2020-tól idén januárig a Reggeli című műsor egyik műsorvezetője volt. A feleségével, Kírával közösen tűntek fel a Nyerő párosban még 2020-ban, azóta a szinkronrendezőként dolgozó feleség is celebstátuszba emelkedett.

Mit csinálnak? Tulajdonképpen semmit, Járai Kíra megosztott magáról egy szexi képet az instán, ami alatt a férje azt kommentelte, hogy: „A nejem! Ennyi! Rajongok ezért a sorozatért!”

Ennyi? Ennyi, ezzel van ma elfoglalva az összes valamirevaló bulvárlap, köztük a Bors.

Demcsák Zsuzsa online válik a férjétől

Ki az a Demcsák Zsuzsa? Modell, műsorvezető. Nem csak vezeti a műsorokat, szerepel is bennük, 2019-ben például az Ázsia Expressz című celebreality egyik versenyzője volt.

És? Ennek a forgatásán találkozott Krishan Dangwallal, aki az indiai stáb tagja volt. Összejöttek, összeházasodtak, aztán három év házasság után, tavaly októberben úgy döntöttek, hogy elválnak.

Ez miért lett most hír? Azért, mert a Blikk „megtudta”, hogy Demcsák online válhat el a lap információi szerint Indiában élő férfitól. Erről egy jogi szakértő beszélt a Blikknek, akinek egyébként nincs köze a celebpár válásához, de ismeri a celebválásokra is vonatkozó jogszabályokat. Demcsákot is keresték, de ő nem akart a magánéletéről nyilatkozni.

Egyelőre ennyi (de hol van még a nap vége), köszönjük a figyelmet! További kellemes, produktív napot kívánunk mindenkinek!

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!