Egyedüliként repült egy utasszállító gépen a brit Paul és a levegőben Paul király lett belőle

2023. április 13. – 14:42

Másolás

Vágólapra másolva

Egy brit férfi március végén Portugáliából utazott Észak-Írországba, és ő volt az egyetlen utas a gépen – írja a New York Post.

A 65 éves Paul Wilkinsonnak először akkor tűnt fel, hogy valami furcsa, amikor rajta kívül nem állt sorba senki a Jet2-es járatának becsekkolásánál. Érdeklődött a reptéri személyzetnél, van-e valami gond a járatával, netán késik vagy törölték, aztán jól meglepődött, amikor mondták neki, hogy ő lesz az egyetlen ember a fedélzeten, ahol aztán „VIP-vendégnek” nevezték a légiutas-kísérők és a Paul király névvel is kedveskedtek neki.

Egyszeriben egy csomó előjoga lett: maga választhatta ki, hova ül – természetesen az első sort választotta –, és társaloghatott a kapitánnyal is, mielőtt a gép felszállt. A háromgyerekes apuka a magánrepüléshez hasonlította az utazást, amivel felettébb elégedett volt. „Semmihez sem hasonlítható” szolgáltatást kapott a gépen, és értékelte azt is, hogy a személyzet végig mosolygott (szelfitzett is velük egyet).

Ment minden, mint a karikacsapás, azután is, hogy a gép leszállt, sehol nem kellett sorban állnia, és az útlevél-ellenőrzésen dolgozók nem hitték el neki, hogy ő volt az egyetlen utas a gépen. „Azt hiszem, ilyen csak egyszer történik az emberrel az életben” – mondta Wilkinson. „Elvitték Portugáliába a nyaralókat, de visszafelé már nem jött senki. Tiszta szerencse, hogy Belfastba kellett utaznom.”

Wilkinson azért kényszerült félbeszakítani a portugáliai golfnyaralását, mert egy temetésre kellett mennie Észak-Írországba.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!